Bestuur NEO is weer voltallig

RUCPHEN - Sinds begin december 2020 liggen de repetities van alle geledingen van NEO stil. De leden kijken hoopvol uit naar het moment dat er weer samen gerepeteerd mag worden, al zou dat voorlopig nog maar met kleine(re) groepen zijn. Desondanks zitten de leden van NEO niet stil.


De filmpjes en opnames voor het digitale kerstconcert van NEO hadden we gelukkig al vóór die tijd opgenomen.
Het eindresultaat is inmiddels bijna 900 keer bekeken op youtube.
Mocht u het gemist hebben..., misschien toch even kijken?


Jaarvergadering
NEO Op 18 februari stond de jaarvergadering van NEO gepland. Een bijzondere, want dat moest deze keer noodgedwongen digitaal. Desondanks een prima 'opkomst' (als we dat zo mogen noemen), want via 42 ingelogde apparaten waren 50 leden aanwezig bij de Algemene Ledenvergadering van 2021.
Tijdens deze jaarvergadering is Jan Dekkers gestopt als bestuurslid. Hij heeft zich m.n. ingezet voor muziekonderwijs, schoolorkest en opleidingsplan van NEO. Daarvoor zijn we hem natuurlijk zeer dankbaar.


Nieuwe kandidaten bestuur
Gelukkig hebben zich ook drie nieuwe kandidaten aangemeld voor het bestuur.
Zij werden bij acclamatie gekozen door de 'aanwezigen'.
Met de komst van Anke Smeekens, Ilona van Opdorp en Koert Gobbens is het bestuur van NEO weer voltallig en toekomstbestendig.


NEO 'net-geen-pubkwis'
Op zondag 21 februari werd voor NEO-leden (en ouders of partners) een pubkwis, of eigenlijk 'net-geen-pubkwis' georganiseerd.
Maar liefst 17 teams (elk maximaal 4 personen) hadden zich aangemeld. Vooraf was bij elk team een 'snack-pakket' afgeleverd om de feestvreugde nog wat te vergroten.
We kunnen terugkijken op een bijzonder leuke en gezellige middag. Complimenten aan de organisatie (Anke in het bijzonder) en dank aan alle deelnemers.[n]