Gemeente Rucphen zoekt juryleden voor Cultuurprijs

RUCPHEN - Bent u een grote liefhebber van kunst in de breedste zin? En beschikt u over een kritische blik? Meld u dan aan als jurylid voor de Cultuurprijs 2021.


DOOR ADDO SPRANGERS


Gemeente Rucphen houdt dit jaar een wedstrijd met als thema ‘Gewoon samen in Rucphen’. Zij zoekt hiervoor kunstliefhebbers die plaats willen nemen in de jury.


Aanmelden

Bent u bijvoorbeeld een kunstleraar, verzamelaar of een hobbyist en lijkt het leuk u om deze werken te beoordelen? Jong of oud, amateur of professional, het gaat dit jaar om ‘Gewoon samen in Rucphen’ en het gevoel dat u heeft bij de kunstwerken. Stuur een mail om u aan te melden naar Nanny Bennik via n.bennik@rucphen.nl. Aanmelden kan tot 31 mei.

Loting

Uit alle aanmeldingen wordt via loting een jury samengesteld. Deze jury wordt in juni bekendgemaakt. De jury bepaalt welk kunstwerk de Cultuurprijs 2021 wint. Juryleden kunnen niet meedingen naar de prijs die op 4 november wordt uitgereikt. Juryleden kunnen wel deel nemen aan de expositie ‘Gewoon samen in Rucphen’ in de maanden november en december in het gemeentehuis van Rucphen. Meer weten over de wedstrijd of meedingen naar de prijs? Surf dan naar https://www.rucphen.nl/cultuurprijs.


Wedstrijd met als thema 'Gewoon samen in Rucphen'