Genieten in een mooie omgeving.
Genieten in een mooie omgeving. FOTO HARRY UITDEHAAG

Jeu de boulers KBO Sprundel weer van start

SPRUNDEL - Het lijkt er op dat corona op zijn retour is! Iedere dinsdagmorgen verzamelen zich een aantal KBO leden, die graag willen jeu de boulen om kwart over negen op het Molenerf bij molen “de Hoop”. De laatste weken zijn dat tussen 14 en 18 personen.


De KBO-boulers-groep is in de loop van haar 11 jarige bestaan steeds een beetje gegroeid en telt nu 20 leden. Als u lid bent van de KBO kunt u zich toch nog steeds opgeven, ook al kunnen er maar maximaal 18 spelers tegelijk spelen. Dit kan omdat niet altijd iedereen aanwezig kan zijn. Als de spelersgroepen zijn ingedeeld, beginnen om half tien de partijtjes. Er wordt gespeeld op drie banen. Lekker in de buitenlucht bezig zijn en uiteraard ontbreekt het ouderwetse praatje niet. De spelers hebben onderling veel plezier en daar helpt het kopje koffie in de pauze zeker aan mee. Aanmelden kan bij: Ad v.d. Maagdenberg tel. 382332 of bij Harrie Uitdehaag tel. 385156.
Naast "ontmoeting" is KBO-Sprundel ook sterk in "belangenbehartiging" van haar leden zoals (gratis)hulp bij wonen, zorg, testament, veiligheid, belasting of juridische zaken. Voor slechts een paar tientjes per jaar kunt u rekenen op hulp van KBO-Sprundel.[n]