Een actiefoto van onze E-jeugd; zij mogen aankomend weekend weer aan de bak.
Een actiefoto van onze E-jeugd; zij mogen aankomend weekend weer aan de bak. FOTO M. BUIJS

Geen handbalvakantie voor Orion

RUCPHEN - Een vakantie is natuurlijk lekker, even geen school, even geen huiswerk, maar we handballen natuurlijk gewoon door. Ook in de meivakantie blijven we op dinsdagavonden en vrijdagavonden gewoon doortrainen. Zeker in deze Corona-tijd is het lekker dat de jeugd kan blijven sporten.


Ook op de zondagochtenden blijven we wedstrijden organiseren. Zo ook afgelopen zondag, waarbij alle D- en C-jeugd een onderling duel speelden. Ook aankomende zondagochtend, met Moederdag, organiseren we weer wedstrijden voor alle D- en E-jeugd. Nadat moeder verrast is met een ontbijtje op bed en een mooie tekening kan de jeugd dan even lekker rennen tot aan de lunch. Alle D- en E-jeugd worden om 10:30 uur verwacht en zijn dan om 12:00 uur weer klaar.


Gezelligheidstoernooi
Vanwege de Corona-maatregelen kunnen we ons traditionele Gezelligheidstoernooi op 2e Pinksterdag niet door laten gaan. Ondertussen is de organisatie bezig een alternatieve activiteit te organiseren voor deze maandag 24 mei, welke de leden met hun eigen gezin kunnen doen. Verdere info volgt nog.
Ondertussen is het filmpje van de Orion-Koningsspelen van Koningsdag op onze YoutubePagina verschenen. Hierbij werden alle jeugdleden uitgedaagd om deel te nemen aan een stormbaan, spijkerpoepen, spijkerbroeken hangen en nog veel meer spellen. Foto's activiteit op www.hvorion.nl.[n]