De nieuwe baan van AVR'90.
De nieuwe baan van AVR'90. FOTO AVR '90

Weer trainingen bij Atletiek Vereniging Rucphen '90

RUCPHEN - Helaas was er afgelopen jaar niet veel nieuws te melden, maar langzaamaan gloort er licht aan de tunnel en het lijkt erop dat we over enkele maanden weer min of meer “normaal” kunnen sporten en naast de nieuwe atletiekbaan ook het nieuwe clubgebouw kunnen gaan gebruiken.


Deze week is het nog vakantie, maar volgende week woensdag om 18.30 uur traint de jeugd van AVR weer. Via het project Sjors Sportief “snuffelen” verschillende kinderen mee bij de jeugdtraining. Heb jij je niet opgegeven via Sjors Sportief, maar heb je wel zin om enkele weken mee te trainen om te kunnen beoordelen of jij atletiek ook leuk vindt, komt dan woensdag 12 mei om half 7 naar de atletiekbaan en meld je bij trainer Aaron.


Seniorentraining
De seniorentrainingen zijn op maandag en donderdag vanaf 19:00 uur onder leiding van trainer René de Kok en op dinsdagavond vanaf 19:15 onder leiding van Riky Kop. Daarnaast traint er, ook onder leiding van Riky Kop, een groep op donderdagochtend. Deze groep traint meestal in de Rucphense bossen en op de eerste donderdag van de maand traint deze groep op de atletiekbaan. Zodra de sportkantines weer open mogen, is er na de training gelegenheid om even gezellig na te kletsen in de kantine. Voor meer informatie zie de vernieuwde website www.avr90.nl. Ook bij de senioren kunnen belangstellenden enkele weken meetrainen alvorens te beslissen lid te worden van de vereniging. Kom gewoon naar de baan en meld je bij de trainer/ster.[n]