De Helden Van Orion verraste het quarantainegezin met een kadopakket
De Helden Van Orion verraste het quarantainegezin met een kadopakket Foto: M Buijs

Quarantaine geen belemmering voor Helden Van Orion 

RUCPHEN - Hoeveel pech kun je hebben. Het hele gezin in quarantaine vanwege Covid-besmetting, waardoor je Heilige Communie en dus je feestdag niet door kan gaan. Gelukkig zijn er dan nog de Helden Van Orion; de coaches en trainers die in hun superpak altijd klaar staan om onze leden te helpen.


Het quarantainegezin werd al vroeg op de dag verrast met een mandje voor het hele gezin, vol met allerlei verrassingen. Kadootjes, wat lekkers en natuurlijk speciale Orionspulletjes. Zo komen ze hopelijk de komende dagen wel door. Wat een Superactie van onze Helden! Meer avonturen van de Helden Van Orion zijn te vinden op onze YoutubePagina.


GezelligheidsFietstocht

Vanwege de Corona-maatregelen kunnen we ons Gezelligheidstoernooi op 2e Pinksterdag niet door laten gaan. In plaats van het traditionele Gezelligheidstoernooi kunnen de Orion-leden op 2e Pinksterdag met hun eigen gezin een uitgezette route fietsen door bijna alle dorpen van de gemeente Rucphen. In een route van ongeveer 18 km zijn enkele stops, waar telkens een spel klaarstaat. Er is een prijs te winnen voor de origineelste groepsfoto met het landenthema en er is een prijs voor het team met de meeste punten bij de spelletjes. Uiteraard is er onderweg voor iedereen wat lekkers.


Trainingen en wedstrijden

Afgelopen zondagochtend werd er onder het genot van een lentezonnetje weer lekker gehandbald. Momenteel spelen we iedere zondagochtend onderlinge handbalwedstrijdjes, echter houden we met Pinksteren even een weekend vrij. In plaats hiervan kunnen de leden op 2e Pinksterdag lekker meetrappen met de GezelligheidsFietstocht. Afhankelijk van de weersomstandigheden blijven we de vrijdag van het Pinksterweekend gewoon doortrainen.[n]