De Dorpsbus vervoert inwoners uit Sprundel en Sint Willebrord.
De Dorpsbus vervoert inwoners uit Sprundel en Sint Willebrord. FOTO TOON VAN DE SANDEN

Dorpsbus Sprundel-Sint Willebrord zoekt rittenplanners

SPRUNDEL - De Dorpsbus Sprundel-Sint Willebrord zoekt vrijwilligers die minimaal twee à drie keer per week willen helpen met het plannen van ritten voor reizigers van de Dorpsbus. De werktijden zijn maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Het vrijwilligerswerk kan thuis worden verricht.


DOOR ADDO SPRANGERS


De Dorpsbus vervoert inwoners uit Sprundel en Sint Willebrord, op afspraak, op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur binnen de gemeentegrenzen. De Dorpsbus rijdt in de gemeente Rucphen, naar zorginstellingen in Bergen op Zoom en Breda en verder naar de gemeenten Roosendaal, Etten-Leur, Zundert, Oudenbosch, Hoeven, en Bosschenhoofd. Inwoners van Zegge en Schijf kunnen gebruik maken van de Dorpsbus voor ritten naar het gemeentehuis, Sprundel en Sint Willebrord en terug.

Planningsysteem

Van kandidaten wordt verwacht dat zij beschikken over een eigen mobiele telefoon en laptop. Hierop wordt een app geplaatst welke ook de mogelijkheid bevat om via het vaste Dorpsbus-telefoonnummer (0165) 782565 de aanvraag in te schrijven. Het bellen naar uw telefoon kost de vrijwilliger niets: hij krijgt alleen de aanvrager die telefonisch een rit aanvraagt. Vrijwilligers dienen tussen 10.00 uur en 12.00 uur bereikbaar te zijn voor de planning van ritten. Daarnaast worden vrijwilligers opgenomen in het planningssysteem en de schriftelijke communicatie met de chauffeurs.

Aanmelding

Meer weten of aanmelden? Neem contact op met coördinator Jan Bolluijt (tel. 06-27190046 en e-mail jbolluijt@gmail.com) of Adrie van Ginneken (tel. 06-13052059 en e-mail a.vanginneken@home.nl) voor een vrijblijvende afspraak met u om de details te bespreken. [n]