Avondvierdaagse Rucphen dit jaar online

RUCPHEN - Dit jaar kun je weer de avondvierdaagse lopen! Al is het een beetje anders dan wat je van ons gewend bent. Je kunt dit jaar zelf bepalen wanneer je loopt, natuurlijk volgens de geldende RIVM coronaregels. Het moet alleen tussen 5 juni en 4 juli zijn. En of je in één week alle routes loopt of elke week één, dat is helemaal aan jou.


Je kunt 5 of 10 kilometer lopen. De routes kun je vanaf 5 juni tot en met 4 juli vinden op www.agorarucphen.nl. De routes kun je lopen met je mobiele telefoon, d.m.v. QR codes of door coördinaten in te voeren in google maps. Op de site van Agora kun je hierover verdere uitleg lezen.

Vind je het leuk om een medaille te krijgen na het lopen van vier routes? Dan kun je je van te voren in schrijven, maar wel voor 10 juni: stuur hiervoor een mail naar ma.rucphen@gmail.com Vermeld daarbij de namen van de lopers met het adres en geboortedatum. Loop je voor de eerste keer mee? Geef dat ook aan.

Je moet voor je medaille wel wat extra’s doen: Tijdens het lopen van de route moet je enkele vragen beantwoorden. Deze antwoorden moet je na het lopen van alle routes aan ons doorgeven. Dus na de 4 gelopen routes! Per route maak je ook op een van de punten een selfie van alle deelnemers. De leukste foto wordt beloond met een mooie PRIJS! Deze foto stuur je samen met de antwoorden naar ma.rucphen@gmail.com

Wanneer je wil lopen, maar niet voor een medaille, dan wensen wij je natuurlijk ook veel loopplezier.

Je hoeft dan geen vragen te beantwoorden of een selfie te maken!


Tips en trics

Houd je aan de geldende RIVM coronaregels! Een advies onzerzijds: laat kinderen niet alleen de routes lopen. Zorg voor begeleiding omdat er geen controleposten zijn! Wanneer je de routes loopt is dat geheel op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor eventuele geleden schade. Neem iets mee voor onderweg. Nu er geen limonadeposten zijn, is het toch wel leuk om ergens even te pauzeren met iets lekkers.


Tot slot

Ga er op uit en beleef het ‘avondvierdaagse-gevoel'. Geniet van het wandelen ! Wanneer je je inschrijft voor een medaille: Wij kijken nog hoe de betaling en uitreiking ervan kan plaatsvinden. Dit is afhankelijk van de corona-maatregelen. Wij houden je op de hoogte! Houd hiervoor ook de website van Agora of facebook van MA in de gaten.[n]