KBO-Sprundel bruist van activiteiten

SPRUNDEL - Door het lage aantal coronabesmettingen zijn de maatregelen aan het versoepelen. Dat betekent voor KBO-Sprundel dat er weer volop activiteiten op de agenda staan.


De jeu de boulers zijn al weer enkele weken actief bij Molen de Hoop.

Ook de fietsers zijn weer begonnen met hun wekelijkse tochten. Elke dinsdagmiddag kunt u meefietsen. Tussen 12.45 en 13.00 uur wordt er vanaf de Trapkes vertrokken voor een tocht van ongeveer 30 km met een stop onderweg. Rond 16.30 uur weer terug bij Trapkes.

De wandelaars zetten ook weer hun beste beentje voor. Zij wandelen op donderdagmorgen vanuit de Trapkes een rondje van ongeveer 5 km. De start is om 9.30 uur en zijn dan tussen 10.30 en 11.00 uur weer terug. Na afloop kan er nog een gezellig kopje koffie gedronken worden.

Vanaf 7 juni is de Trapkes weer geopend zodat ook de binnen-activiteiten weer kunnen. De koersballers en biljarters zijn inmiddels ook weer begonnen.


Speciale activiteiten

Daarnaast heeft het bestuur samen met de werkgroepen besloten om tijdens de vakantieperiode een aantal speciale activiteiten te organiseren.

Op dinsdag 29 juni is er een mooie lange dag-fietstocht.

Op woensdag 7 juli een spelletjesmiddag en op donderdag 15 juli een unieke wandelmiddag.

Noteer deze data alvast in uw agenda. Via een speciale 'Vakantie-Nieuwsbrief' kunt u meer hierover lezen en met het aanmeldingsstrookje kunt u zich hiervoor aanmelden.

Alle KBO-leden een actieve zonnige zomer toegewenst![n]