Songfestivalconcert 2018 tijdens Schijf Swingt.
Songfestivalconcert 2018 tijdens Schijf Swingt. Foto: KNA

Donateursactie KNA

Sport en vereniging

SCHIJF – Wat een bizar jaar hebben we achter de rug! Schijf Swingt moesten we opnieuw uitstellen en gezien de huidige ontwikkelingen lijkt een feestje in de tent ook niet op zijn plaats. Leuk is anders, want we hadden heel graag een geweldig feest willen houden voor ons mooie Schijf.

Wel zijn we inmiddels begonnen met repeteren en bereiden we ons voor op het najaar. Onze majorettes zijn ingeschreven voor diverse concoursen waar ze hun shows weer met veel enthousiasme zullen laten zien. De fanfare richt zich voornamelijk op het Gemeente Muziek Concours van Rucphen om daar met al onze zusterverenigingen een leuke en gezellige dag van te maken. Namens KNA zal ook KleinKunst en Donderslag hieraan deelnemen. Dat belooft weer een mooie dag te worden, vol met muziek maar ook met demonstraties van onze majoretten.

Donateursactie later dan gebruikelijk

De donateursactie is aangepast naar de huidige situatie en we komen niet aan de deur om onze vertrouwde donateurskaarten te verkopen. Ook dit jaar gaat er een brief rond en wij hopen dat onze trouwe donateurs ons ook op deze nieuwe manier blijven steunen.

Met jouw hulp blijven wij ons inzetten voor Schijf, organiseren we in 2022 opnieuw Schijf Swingt, verzorgen we opnieuw muzieklessen op de basisschool en zal er een vrolijke noot klinken bij vele gelegenheden (Kinderbloemencorso, Sinterklaas, Carnaval, Koningsdag, Avondvierdaagse). Maar ook bij droevige gebeurtenissen, zoals een uitvaart en bij Allerzielen, zal gepaste muziek gespeeld worden.

Hartelijk bedankt voor uw steun!