Aankondiging expo
Aankondiging expo Foto: Patrick Roelofs

Expositie met ook Rucphense kunst

ROOSENDAAL - De 29e Eye-Candy expositie bij Galerie Anita Ammerlaan is vanaf zaterdag 24 juli te bezoeken bij Galerie Anita Ammerlaan. Met schilderijen van de Roosendaalse stadsschilder Jos Antens en .oa. de Rucphense Loes van Unen.


Tijdens deze bijzondere expositie is het werk van 9 professionele kunstenaars te zien in de 1150m2 grote galerie van kunstenaar Anita Ammerlaan aan de Markt 39 in het centrum van Roosendaal. In verband met vakantie is de galerie gesloten van 26 juli t/m 8 augustus.


Kunstenaars
Kunstwerken van de volgende kunstenaars zijn tot en met zondag 7 november  te bewonderen: Jos Antens (schilderijen), Marina Cleiren (schilderijen), Jac Brouwers  (ruimtelijk werk), Wendy Donckers (schilderijen), Loes van Unen  (schilderijen), Ans Pullen (wandobjecten en ruimtelijk werk), Kim van der Flaes (schilderijen), Tatiana Korchagina (schilderijen) en Anita Ammerlaan (schilderijen).  Bovendien zijn er prachtige kunstwerken en meubels uit Marrakech – Marokko te bewonderen. De expositie biedt weer een mooie diversiteit met schilderijen in verschillende stijlen, ruimtelijk werk en meubels. De galerie is te bezoeken van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00. De stadsschilder van Roosendaal, Jos Antens, is één van de exposanten tijdens Eye-Candy 29. Jos is inmiddels een bekende verschijning in Roosendaal. Veel mensen hebben hem al eens zien schilderen in de straten van Roosendaal of in het buitengebied.


Locatie
Galerie Anita Ammerlaan, Markt 39, Roosendaal;
www.anitaammerlaan.com.[n]