Beachvolleybaltoernooi 2020
Beachvolleybaltoernooi 2020 Foto: Erik Pesman

Beachweekend Zegge maakt zich op voor jubileumeditie

Algemeen

ZEGGE - 27, 28 en 29 augustus 2021 wordt het Zegse dorpsplein weer omgetoverd tot een heus stand en dit jaar gebeurd dit voor de 25ste keer. 

Het evenement vind haar oorsprong in 1997, toen was het onderdeel van de viering van het 40 jarig bestaan van Tamboerkorps St. Cecilia Zegge. 

Op het dorsplein werd een feesttent gezet waarnaast nog een klein strookje overbleef voor ene mini-strandje. Ongeveer 10 teams deden mee aan het toernooi en gingen de strijd aan voor de felbegeerde slagroomtaart, dit alles monde uit in het Beachvolleybaltoernooi. De taart die bleef maar in de afgelopen 25 jaar is er veel veranderd, het aantal teams breide zich uit tot wel 30 teams in 2020 en van een eendaags evenement is het nu een heus Beachweekend geworden.

2018 meldde TC Hooghei zich om op zaterdag een Beach tennis toernooi te organiseren en een jaar later sloot v.v. DIOZ zich aan op de vrijdag avond om een voetvolley toernooi te organiseren.  Datzelfde jaar haalde ook KBO Zegge een aantal spellen uit de kast om op de zaterdag activiteiten voor de ouderen te organiseren. Al met al is het dus uitgegroeid voor een mooi dorps evenement.

Inschrijven

Wil je nog meedoen aan het Beachweekend 2021 dat kan! Schrijf je voor 24 augustus in via www.beachweekend.nl.

Coronatoegangsbewijs

Om deel te kunnen nemen moeten de deelnemers een coronatoegangsbewijs kunnen overhandigen, dit kan een testbewijs, vaccinatiebewijs of een herstelbewijs zijn.  Meer informatie voor het verkrijgen van een testbewijs vind je op www.testenvoortoegang.org.