Lisette en Joke nemen afscheid van het bestuur.
Lisette en Joke nemen afscheid van het bestuur. Foto: Cees Coppens

Jaarvergadering KBO Zegge weer na anderhalf jaar

ZEGGE - Donderdagmiddag 12 augustus werd na anderhalf jaar de KBO jaarvergadering gehouden in de Nieuwenbergh alles volgens de coronamaatregelen. 


Voorzitter Helmi Wintels verwelkomde de leden met een korte uitleg over het reilen en zeilen over het afgelopen jaar binnen het bestuur.


Bonus jaar

“We hebben als bestuursleden allemaal een bonus jaar erbij gekregen”. 

De opkomst was nog niet helemaal op peil maar wij hopen op een beter jaar zeker gezien het komende jubileum 70 jaar bestaan van onze KBO afdeling. Na een uitgebreid verslag over de afgelopen anderhalf jaar opgesteld door de secretaris was iedereen weer een beetje op de hoogte hetgeen in dank werd afgenomen. 


Bestuursleden

Jan Wetzer werd opnieuw als bestuurslid benoemd. Marie-Louise Marijnissen werd benoemd tot bestuurslid en Wil Haadsma werd benoemd tot penningmeester. 

Joke Oomen deed voor de laatste keer als penningmeester haar financieel verslag deze werd onder een welverdiend applaus afgesloten. 


Afscheid

Tijdens deze vergadering werd er afscheid genomen van twee bestuursleden Joke Oomen en Lisette van Peer. 

Voorzitter Helmi overhandigde de twee bestuursleden op gepaste wijzen de KBO Brabant speldjes en oorkonde en een fotoboek waarin hun belevenissen bij de KBO waren weergegeven met een bosje bloemen. 

Joke Oomen heeft 7 jaar lang de kas beheerd en met succes, de voorzitter gaf aan dat er een grenzeloos vertrouwen was en dankte haar voor haar tomeloze inzet, hulp, tips en ideeën. Chapeau. 

Lisette van Peer heeft zich 10 jaar ingezet bij het bestuur als activiteiten begeleidster en tevens ook met succes. 

Lisette blijft haar activiteiten gewoon voortzetten zoals de Bingo het coördineren van het blad Ons en de verjaardagskaarten rondbrengen met haar man Jan. 

Carnavalsmiddag organiseren en zingen in het KBOZ koor. 

“Jullie hebben het verschil gemaakt in al die jaren samen met het hele bestuur. Dank voor jullie ondersteuning." 


Activiteiten gestart

Inmiddels zijn er gelukkig een groot aantal activiteiten gestart zoals de 50 plus gym twee groepen, line dance groep, Tai Chi, Fietsen, Jeu de Boules, Bingo en Kaarten. 

De Bridgers willen ook weer gauw starten er zijn nog twee deelnemers nodig meld je aan bij Paula Bartels. 

Het KBOZ meezing koor start ongeveer half september. 

Voor de liefhebbers op 27 september starten we de modeshow weer op te Hoeven in de St Jansstraat 83 Lady’s Club.


Informatie

Voor verdere informatie over de activiteiten kun je ten allertijden terecht bij onze secretaris Cees Coppens of voorzitter Helmi Wintels. 

Na de vergadering werden er enkele rondjes bingo gedraaid door Ria Veeke en Lisette van Peer de prijzen waren deze keer uit de regio; aardbeien, eieren, kersen en fruitmandjes. 

De voorzitter dankte alle bestuursleden en redactie voor hun inzet tijdens deze toch wel spannende tijd.[n]