Gezellig onderonsje.
Gezellig onderonsje. FOTO THEO HAGEDOORN

Een gezellig samenzijn in het seniorencafé KBO Rucphen

RUCPHEN - In navolging op een zeer geslaagde 5-daagsereis naar Duitsland jl. werd er op vrijdagmiddag 26 augustus voor alle (gast)leden in een volle zaal van CafĂ© Trefpunt de eerste ontspanningsmiddag van 2021 gehouden. 


Rond de klok van 13.00 uur melden de eerste gasten zich al aan. Zoals gewoonlijk kwamen al snel tijdens het nuttigen van een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers allerlei onderlinge verhalen los, zoals de versoepelingen van het RIVM, mede de positieve indrukken die men ervaren had tijdens onze reizen. Na het welkomstwoordje van de voorzitter Elly Konings was er volop gelegenheid om diverse spelletjes met elkaar te spelen. Men kon er een kaartje leggen, rummikuppen, biljarten, sjoelen of een bordspelletje doen. Ook kon men gezellig met elkaar buurten. In de tweede gedeelte van de middag werd nog bingo gespeeld, waar mooie prijsjes mee te behalen waren. Tegen vijf uur bedankte de voorzitter de leden voor hun spontane deelname aan deze ontspanningsmiddag en ging men tevreden op huis aan. 

De eerst volgende activiteit is de Modeshow op 4 september in het Trefpunt aanvang 13.30 uur. Iedereen is van harte welkom ook niet leden.[n]