Slagwerkgroep en harmonie A-orkest NEO starten weer

RUCPHEN – De zomervakantie zit er bijna op. Deze week nog geen jeugdorkest of individuele muzieklessen, maar de repetities van slagwerkgroep en harmonie A-orkest gaan resp. a.s. woensdag 1 en donderdag 2 september weer beginnen.

Hopelijk kunnen we ons trouwe publiek dit najaar eindelijk weer eens uitnodigen en ontmoeten bij de geplande activiteiten, zoals bijvoorbeeld het Gemeentelijk Muziek Concours (GMC 6 november), het concert met Gerard van Maasakkers (27 november) en het kerstconcert (26 december).
We hopen dat deze activiteiten zonder (veel) beperkingen kunnen doorgaan.


Spaaracties
We willen graag enkele spaaracties, waarmee u NEO steunt, onder uw aandacht brengen. Als u online iets besteld, dan kunt u dat namelijk ook doen via de website van NEO: www.harmonieneo.nl
Als u vervolgens klikt op de button “Sponsorkliks”, dan vindt u een uitgebreid overzicht van verschillende online-winkels. Als u vervolgens iets besteld, dan gaat er een klein percentage naar onze muziekvereniging zonder dat het u iets extra’s kost. Daarnaast start de plaatselijke PLUS supermarkt a.s. zondag met de actie “Spaar je club gezond”. Bij de boodschappen ontvang je sponsorpunten en u bepaalt zelf aan wie u deze sponsorpunten schenkt; wij hopen natuurlijk dat u onze muziekvereniging NEO  veel punten gunt. U maakt zelf ook kans op leuke prijzen.


Oud-papier
Komende zaterdag 4 september wordt het oud-papier opgehaald in Rucphen. Zorg er a.u.b. voor dat de oud-papiercontainers tijdig (8.30u) klaar staan op de daarvoor bestemde opstelplaatsen in uw straat.
LET OP: met de wielen naar de straatzijde!
Dit is dus anders dan bij de zwarte en groene kliko.
Die zijn onlangs namelijk voorzien van stickers met pijlen die naar de straat moeten wijzen, omdat ze automatisch (zonder personeel) worden geleegd. Dit geldt echter niet voor de blauwe oud-papier kliko! Nadeel bij verkeerd plaatsen is bovendien dat bij de chauffeurs en beladers de indruk wordt gewekt dat ze al geleegd zijn. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.[n]