Boeket bloemen i.v.m. haar 25 jarig lidmaatschap KBO-Rucphen.
Boeket bloemen i.v.m. haar 25 jarig lidmaatschap KBO-Rucphen. Foto: Theo Hagedoorn

Algemene ledenvergadering bij KBO Rucphen

Sport en vereniging

RUCPHEN - Vrijdagmiddag 23 september werd de KBO jaarvergadering gehouden in de zaal van ´t Trefpunt in Rucphen op gepaste wijze volgens alle coronamaatregelen.

Om half twee werden de aanwezige (gast)leden hartelijk welkom geheten door voorzitter Elly Konings die zich samen met het bestuur zeer gesterkt voelde met deze opkomst. Na  een kort verslag over het afgelopen jaar was iedereen weer een beetje op de hoogte hetgeen in dank werd afgenomen. Een mooi resultaat dat 37 nieuwe (gast)leden zich bij onze KBO afdeling hebben aangesloten, iedereen is van harte welkom.

Bestuursleden
Bij verkiezing leden van het bestuur, kon het huidige bestuur na een positieve uitslag van stemming door de ledenvergadering, een nieuwe uitbreiding van het huidige bestuur verwelkomen, Jos Vrolijk werd benoemd tot bestuurslid. Theo Hagedoorn werd benoemd tot bestuurslid. Ella Hendrikx werd opnieuw als bestuurslid benoemd.

Jubilea
Mevr. Nel Antens v.d. Broek en Riet Mol-Vergouwen (niet aanwezig) beide dames zijn 25 jaar lid van onze KBO, zij hebben vele jaren zich ingezet als contactpersoon, het bezorgen van het maandblad ONS, verjaardagskaarten en attenties en nog veel meer. Beide dames kregen een mooi boeket bloemen aangeboden.
Riet heeft het boeket bloemen thuis mogen ontvangen.

Na de afsluiting van de vergadering werd er een korte pauze ingelast waar men koffie/thee met een heerlijke appelflap werd geserveerd. Hierna volgde nog het ontspanningsgedeelte, waarbij de leden zich nog konden vermaken met een zestal rondjes bingo met mooie prijzen, waarna rond de klok van vijf uur de voorzitter deze middag afsloot met een dankwoord aan de aanwezigen voor de medewerking aan deze geslaagde middag.