Feestweekend 2-3 oktober ter ere van Sint Franciscus

SINT WILLEBRORD - In het weekend van 2 en 3 oktober gedenken we in onze parochie onze patroonheilige Sint Franciscus.


Op zaterdag 2 oktober starten we met een feestelijke eucharistieviering om 19.00 uur in de kerk van Sint Willebrord. In dit weekend zullen de vieringen op zaterdag en zondag in alle andere kernen komen te vervallen. Na afloop van de viering is er een samenkomst en kunnen we napraten over het thema “Herstel mijn kerk”, want hierin ligt voor ons een grote taak voort de toekomst.

Zondag 3 oktober wordt iedereen uitgenodigd deel te nemen aan de Sint Franciscus puzzelzoektocht. Dit is een fietstocht van 38 kilometer die onze kernen met elkaar verbindt en waarbij ontspanning, inspanning en bezinning samengaan.
Op deze zondag 3 oktober zullen tussen 13.00 en 16.00 uur onze kerken open zijn, zodat deelnemers ook de kerken kunnen bezichtigen. In en om de kerken zal door muziekgezelschappen muziek worden gespeeld of zal er door koren worden gezongen.

U kunt de deelnamesetjes kopen na afloop van deze viering in de kerk/kapel. De kosten voor een deelnamesetje zijn €3 wat geheel ten goede komt in het onderhouden van deze route. Na afloop kunt u het antwoordformulier inleveren bij het secretariaat van een van de kernen van onze parochie. Onder de deelnemers worden vijf dinerbonnen verloot. Te besteden bij horecaondernemers in onze gemeente, zij hebben ook mede deze puzzeltocht mogelijk gemaakt. Wij wensen iedereen die op pad gaat veel plezier en hopen op mooi weer, zodat we het weekend af kunnen sluiten op een van de mooie terrassen in een van onze dorpen.[n]