De vrijwilligers lieten zich de lunch goed smaken.
De vrijwilligers lieten zich de lunch goed smaken. FOTO CEES COPPENS

Bedanklunch voor Zegse KBO-vrijwilligers

ZEGGE - Op een regenachtige dag woensdag 6 oktober werden de vrijwilligers getrakteerd op een lunch bij restaurant De Haard in Bosschenhoofd.


Voorheen werden de vrijwilligers die zich inzetten bij de diverse activiteiten tijdens de jaarvergadering bedankt met een bloemenbon. Wij vinden het heel belangrijk om met elkaar in contact te blijven daarom hebben we ieder jaar een bedank lunch voor alle vrijwilligers binnen de KBO afdeling Zegge.

Bijna 24 vrijwilligers namen deel aan deze welverdiende lunch terwijl het buiten regende. Het liefst waren we natuurlijk op de fiets aangekomen maar helaas deze keer lukte het niet.

Wil Haadsma, onze nieuwe penningmeester, had deze keer de organisatie in handen. Zij dankte iedereen nogmaals voor hun inzet, de overige bestuursleden sloten zich daarbij aan. Een ieder mocht een lunch uitzoeken naar wens en een drankje erbij. Ze werden wel even op de proef gesteld want er werd pas een uur later uitgeserveerd. Al met al een gezellig en nuttig samen zijn in Bosschenhoofd. Nogmaals dank aan alle KBO vrijwilligers.[n]