Gemeentelijk Muziek Concours op 6 november

RUCPHEN - Na een jaar pauze wegens corona-restricties nu dit jaar wederom een Gemeentelijk Muziek Concours (GMC). Op zaterdag 6 november zal de 54e editie plaatsvinden.


Op zaterdagmiddag geven majorettes en jeugdleden van de muziekverenigingen acte de présence, ’s avonds zullen de muziekgezelschappen (harmonie/fanfare/drumband/accordeonvereniging) voor het voetlicht treden. Plaats van handeling is gemeenschapshuis Agora te Rucphen, Markt 2. Deelnemers aan het middagprogramma zijn: The Starshines, The Fantasy Kids, Dreamflash, jeugd DHV-VHV, Donderslag KNA, jeugdorkest KNA en Jeugdorkest NEO.

’s Avonds treden voor u op: Slagwerkgroep NEO, Muziekvereniging Door Het Volk-Voor Het Volk, Harmonie St. Cecilia, Accordeonvereniging Sempre Crescendo, Tamboerkorps St. Cecilia, Fanfare Kunst na Arbeid, Fanfare De Eendracht en Harmonie NEO.

In gezamenlijk overleg is besloten het wedstrijdelement te skippen, er zal wel jurering zijn maar er worden enkel rapporten ter motivatie uitgegeven. Onder het motto "meedoen is belangrijker dan winnen" is eigenlijk iedere deelnemer bij voorbaat al een winnaar. Organisatie is dit keer in handen van muziekvereniging Door Het Volk – Voor Het Volk uit Sprundel.

Het middaggedeelte begint om 14.30 uur en ’s avonds zal stipt om 19.00 uur begonnen worden.

Hierbij nodigen wij alle belangstellenden uit om te komen genieten van hetgeen onze gemeente op muzikaal gebied te bieden heeft.
De entree is gratis.
Uiteraard zal wel bij eenieder gecheckt worden op QR-code dan wel negatieve testverklaring niet ouder dan 24 uur. Voor alle deelnemers veel succes gewenst![n]