11e van de 11e viering door
SC de Heikneuters

SINT WILLEBRORD - Op donderdag 11 november organiseert S.C. de Heikneuters weer de 11e van de 11e viering.


Ook dit jaar werd via Basisschool de Heilinde een zelfbouwpakket van de Heikneuter aan de kinderen verstrekt met de bedoeling dat de kinderen deze Heikneuter zelf in elkaar kunnen knutselen en van diverse kleurrijke versieringen kunnen voorzien. 

Er kunnen dan ook leuke prijzen mee gewonnen worden.


Lampionnenoptocht

De viering begint met een lampionnenoptocht door de straten van Sint Willebrord en zal eindigen bij café-zaal de Kwast waar de kinderen getrakteerd worden op een hapje en een drankje. De stoet zal vertrekken om 18.30 uur vanaf de parkeerplaats naast café-zaal de Kwast, deelnemers worden verwacht omstreeks 18.20 uur aanwezig te zijn.


Zelfbouwpakket en lampjes

Mocht uw kind onverhoopt geen zelfbouwpakket van de Heikneuter hebben weten te bemachtigen, dan zijn deze ook gratis af te halen bij speelgoedzaak Rommers te Sint Willebrord of via ons door het sturen van een berichtje via Facebook of website www.heikneuterswillebrord.nl

Tevens zijn de bijbehorende stokjes met lampjes tegen een kleine vergoeding bij Rommers of via ons verkrijgbaar. Een deel van de opbrengst komt ten goede van onze stichting waarmee we weer leuke activiteiten voor kunnen organiseren.


Prins binnengehaald

Tijdens deze viering wordt ook Prins Hendrick d'n Jirste op ludieke wijze binnengehaald.[n]