Zaterdag 13 november

Huiskamer van Agora zaterdag weer open

15:00 | Gemeenschapshuis Agora

We hebben toch wel goed nieuws dat, ondanks de oplopen corona besmettingen, wij de Huiskamer gelukkig weer open kunnen doen a.s. zaterdag van 15.00-17.00 uur. Wij hadden in oktober weer onze vaste bezoekers op bezoek en we hebben weer een aantal nieuwe gasten verwelkomt. Voorlopig kunnen we dit iedere maand weer aanbieden zolang iedereen gezond mag blijven en de maatregelen dit toelaten. Zaterdag zullen we onder het genot van verschillende lekkernijen weer koffie en thee schenken voor de entree van 2,50 euro en het laten zien van de QR code. De volgende ontmoeting in de Huiskamer van Agora zal zijn: zondag 12 december om 11.00 uur.

 

Lampionnenoptocht en jeugddisco

18:00 | Dorpshuis de Trapkes

Zaterdag 13 november laat de ondernemersvereniging Sprundel een lampionnenoptocht plaatshebben. Die vertrekt om 18.00 uur vanaf het Kloosterplein bij De Trapkes. De rondwandeling eindigt bij De Trapkes aan de kant van de St. Janstraat. Daar wordt dan de verlichting van de boom aangestoken en heeft een verloting plaats van drie keer vier Eftelingtickets. Vervolgens verzorgt de jeugdraad van het Dorpswerk van 19.00 tot 21.00 uur een elf/elf disco in De Trapkes. Voor groep 3 t/m groep 5 in de spiegelzaal en voor groep 6 t/m groep 8 in het jeugdhonk. Ingang spiegelzaal via Kloosterplein en jeugdhonk via noordzijde van het gebouw. De entree bij de jeugddisco € 2,- en de dresscode is 11-11. Vanwege de coronamaatregelen mogen ouders niet mee naar binnen.

 

Dinsdag 16 november

Lezing over koning Arthur in Agora

19:30 | Gemeenschapshuis Agora

Koning Arthur - Dinsdag 16 november van 19.30-21.30 uur in Agora. Het verhaal van de ridders van de ronde tafel zegt iedereen wel wat, maar wie waren nu die ridders? Hoe komt het dat het verhaal van Koning Arthur in de geschiedenis steeds opduikt? En zijn er in de huidige tijd nog paralellen te leggen met het verhaal van toen? Harry Mulders, voormalig docent Engelse taal- en letterkunde (maar bovenal een enthousiaste spreker) laat u op een ander manier kennis maken met Koning Arthur. De lezing wordt in het Nederlands gegeven. Opgeven via: agoog@agorarucphen.nl.