Een aantal wandelleden.
Een aantal wandelleden. FOTO ROAD RUNNERS RUCPHEN

Road Runners Rucphen zoeken nieuwe leden

RUCPHEN - Na 1,5 jaar mogen we eindelijk weer wandelen en hardlopen in verenigingsverband. Tijdens de COVID19 pandemie zijn er heel veel mensen gaan ontdekken hoe fijn het is om te wandelen en/of hard te lopen.


Nu we allemaal weer voorzichtig naar het werk toe gaan en het in de avonden wat vroeger donker wordt, is het minder aantrekkelijk om ’s avonds nog dat rondje alleen te wandelen of te rennen. Het is veel gezelliger om dat in groepsverband te doen. Bij de Road Runners Rucphen kun je dat 2x per week doen. Op dinsdag en donderdag avond van 19.00 tot 20.30 zijn wij in verschillende groepen actief. Naast de vaste tijden op dinsdag en donderdagavond zijn wij ook actief. Vaak word er ook gewandeld op donderdag ochtend of in het weekend. Zo hebben een aantal van onze wandel leden de kustmarathon gewandeld op  3 oktober.

Iedereen die zin heeft om te wandelen is van harte welkom om aan te sluiten. Er zijn verschillende groepen, dus is er altijd wel een groep die aansluit bij jouw conditie. Ook ervaren hardlopers zijn van harte welkom.

Wil je beginnen met hardlopen maar heb je nog geen ervaring? In januari 2022 beginnen wij met een opstart groep.[n]

Een aantal hardloopleden.