Kerkelijke vieringen in de gemeente Rucphen

PAROCHIE SINT FRANCISCUS REGIO RUCPHEN
Voor informatie, actueel nieuws en contactgegevens (ook van de 5 parochiekernen) zie: www.sintfranciscusparochie.nl. Voor zeer dringende zaken: 06-20515729.

Parochiekern H. Martinus Rucphen
Zaterdag 4 december: 19.00u Eucharistieviering, voorganger: pastoor Hans van Geel. Intenties: Theodorus Ravesteijn; jgt. Janus Suijkerbuijk e.v. Lenie Suijkerbuijk-van Kalmthout; uit dankbaarheid bij 30 jarig huwelijksfeest; uit dankbaarheid vanwege 60e verjaardag; overleden moeder Siemons-van Hooijdonk; o.o. Aartsen-Oomen en overige familieleden; jgt. Kees van Oers e.v. Lea Konings.

Parochiekern H. Martinus Schijf
Zaterdag 4 december: 2e Zondag van de Advent. Geen viering in Schijf.

Parochiekern H. Joannes de Doper Sprundel
Zaterdag 4 december: 2e zondag van de advent. Er is geen viering in onze kapel.
Wijzigen intenties: Met ingang van 27 november zijn de vieringen in onze kapel om de week. De vieringen in Sprundel vinden plaats in de oneven weken, de bestaande intenties die in de even week gepland staan zullen meegaan naar de daaropvolgende week. Indien u anders wilt, kunt u contact opnemen met het secretariaat en uw wensen kenbaar maken.
Begraafplaats: Een verzoek van de medewerkers van de begraafplaats: Na 12 december wordt de begraafplaats schoongemaakt: alle verwelkte bloemen en bloemstukken worden verwijderd. Als er nog iets op het graf staat dat u mee naar huis wilt nemen wilt u dit dan vóór die datum doen.

Parochiekern H. Willibrordus St. Willebrord
Zondag 5 december: 9.30u Eucharistieviering. Celebrant: Pastoor Hans van Geel. Willibrorduskoor. Lector: Wim Roelands. Gebedsintenties: overleden pastores van onze Parochiekern.
Donderdag 9 december: 09.00u Woord- en Communieviering. Voorganger: Pastor Wim van Reen
Mededelingen:
Nieuwsbrief: De komende dagen zullen de nieuwsbrieven verspreid worden. Houdt uw brievenbus in de gaten!
Guldenmis: Op 15 december om 19.00u is er weer de jaarlijks “Guldenmis”. De mis wordt gedaan in het donker met enkel kaarslicht.

Parochiekern H. Maria Boodschap Zegge
Zaterdag 4 december 17.30u: Eucharistieviering, 2e zondag van de Advent. Voorganger Pastoor Van Geel. Gemengd zangkoor. Locatie kerk. Intentie: Voor allen die in zieken-, verzorg-, en verpleeghuizen verblijven.
Mededeling: Zaterdag is het de maandelijkse Caritascollecte.
Dinsdag 7 december 19.00u: Eucharistieviering. Voorganger Pastoor Van Geel. Locatie Kerk. Intentie: Voor allen die in zieken-, verzorg-, en verpleeghuizen verblijven.

Prot. Gem. Zundert van Goghkerkje: Vincent van Goghplein 1, Zundert; www.pk-zundert.nlPredikant: Dhr. Ds. A.P. Vlieger.
Zondag 5 december, de tweede Adventszondag, is Ds. A.P. Vlieger onze voorganger. In deze dienst vieren wij met elkaar het Heilig Avondmaal. De Adventscollecte is voor de Voedselbank. Dhr. P. Guis is de organist. Voor de kinderen is er de kindernevendienst. Door de verscherpte maatregelen van het Covid-19 virus, vragen wij u vooraf aan te melden voor de kerkdienst bij onze koster tel: 5974327. Alle geplande bijeenkomsten, zie de agenda in het kerkblad, gaan NIET door.

Protestantse Gemeente de Baai: Lukaserf 2, Etten-Leur, 076-5013794, www.protestantsettenleur.nl. Zondag 5 december: tweede zondag van Advent, 10.00u ds. P. de Graaf, Kruiningen.

Protestantse Gemeente Oudenbosch c.a.: Kerkgebouw Fenkelstraat 24. Tel. 312453, www.pkn-oudenbosch.nlProt. Gem. te Gastel & Kruisland. Kerkgebouw Dorpsstraat 13, Oud Gastel, www.pkn-gastel-kruisland.nlZondag 5 december, 2e Adventszondag: voorganger mw. H. van der Leeuw, Almere, 9.00u in Oud Gastel en 10.30u in Oudenbosch (ook live via website). Nevendienst voor kinderen (4-12 jr.).[n]