Muzieklessen bij NEO kunnen doorgaan

RUCPHEN - Vanwege het hoge aantal besmettingen en de aangescherpte coronamaatregelen zijn we weer terug bij af. Hoe snel kan het gaan; we worden ingehaald door de dagelijkse werkelijkheid.


Aanvankelijk leken de maatregelen de cultuursector nog enigszins te ontzien, maar vanwege de avondlockdown kunnen ook de reguliere repetities van al onze geledingen niet doorgaan omdat Agora na 17.00u is gesloten. De individuele muzieklessen van onze leerlingen gaan wel door (fysiek en/of digitaal). De avondlockdown is bedoeld om samenkomsten te beperken; we zijn voorlopig dus nog terughoudend met het verplaatsen van repetities naar andere dagen en/of tijdstippen.


Gerard van Maasakkers uitgesteld
Eerder meldden we al dat het concert van NEO met Gerard van Maasakkers (dat gepland stond op zaterdag 27 november) zou worden uitgesteld. Inmiddels is een nieuwe datum bekend, namelijk zaterdag 26 maart 2022. Hopelijk zijn de omstandigheden tegen die tijd dusdanig verbeterd, dat het dan wel kan doorgaan.


Oud-papier
Zaterdag 4 december a.s. wordt wederom het oud-papier opgehaald in de bebouwde kom van Rucphen. Door wisseling van chauffeurs kunnen de routes wel eens afwijken, en daardoor ook het tijdstip dat ze bij u in de straat zijn.
Zorg er dus voor dat de blauwe container tijdig (vanaf 8.30u) klaar staat op het daarvoor bestemde afhaalpunt in uw straat.
LET OP: met de wielen naar de straatkant! [n]