Mo13-1 van RSV
Mo13-1 van RSV Foto: Elise

Rsv mo13-1 kampioen najaarscompetitie 2021/2022

Sport en vereniging

RUCPHEN - Vier jaar geleden begon RSV met een 1 meiden team, dat uitkwam in de MO13 competitie. Dit team werd gevormd met meiden die bij de jongens speelden en hiernaast vriendinnen die gevraagd werden.


Inmiddels zijn deze meiden een 11-tal geworden en komen uit in de MO17 competitie. Nadat RSV een paar vriendinnentrainingen had georganiseerd kregen we steeds meer meidenteams bij RSV. Met een groot deel van het MO13-1 team zijn we een paar jaar geleden begonnen in de JO9-M competitie met het motto, gezellig samen met je vriendinnen een potje voetballen. Inmiddels zijn de trainingen een stuk fanatieker en worden de meiden voetbal technisch ook steeds sterker. Met als kers op de taart het kampioenschap van afgelopen weekend met ons MO13-1 team.

Zou je het leuk vinden om tussen de meiden te voetballen, dan is het altijd mogelijk om een paar proef trainingen mee te draaien. Op dit moment hebben we 2 meiden teams onder de 13 en 1 meiden team onder de 17 .
Ook hebben we wat jongere meiden vanaf 8 jaar oud die tussen de jongens voetballen en heel graag een meiden team zouden willen vormen. Informatie proeftrainingen: Marieke 06-30164392.