Kerkelijke vieringen in de gemeente Rucphen

PAROCHIE SINT FRANCISCUS REGIO RUCPHEN
Voor informatie, actueel nieuws en contactgegevens (ook van de 5 parochiekernen) zie: www.sintfranciscusparochie.nl. Voor zeer dringende zaken: 06-20515729.

Parochiekern H. Martinus Rucphen
Zaterdag 18 december 10.30u: Kerstviering voor alle ouderen van onze parochiekern, voorganger pastoor Hans v. Geel. De muzikale verzorging van de viering is in handen van het St. Ceaciliakoor in samenwerking met Margot Roeken als gastzangeres. Voorafgaand aan de viering zullen vanaf 10.15u kerstliederen worden gezongen. Intenties: alle overleden leden van RAS.
Op Eerste Kerstdag zal er in onze parochiekern een viering zijn om 9.30u. Vanwege de geldende corona-maatregelen vragen wij u, om u voor deze viering aan te melden. Wij gebruiken daarvoor hetzelfde systeem, dat wij ook in het voorjaar hiervoor gebruikten. U vindt de link naar dit systeem op de website van onze parochie, onder parochiekern Rucphen. Mocht het niet lukken dan kunt u zich ook telefonisch (0165-341246) of per email (pk.rucphen@sintfranciscusparochie.nl) aanmelden.

Parochiekern H. Martinus Schijf
www.parochieschijf.nl of www.sintfranciscusparochie.nl. Secretariaat open op maandag van 10.00-11.30u. Intenties inleveren voor maandag 11.30u. Vanaf 3 januari 2022 is het secretariaat alleen open in de oneven weken.
Zaterdag 18 december en vrijdag 24 december, Kerstavond, zijn er in Schijf geen vieringen.

Parochiekern H. Joannes de Doper Sprundel
Zaterdag 18 december, Vierde zondag van de advent: Er is geen viering in onze kapel.
Op kerstavond is er vanwege de coronamaatregelen geen viering in onze kapel; de intenties die voor deze dienst gepland stonden gaan mee naar eerste Kerstdag 11.00u. Indien U anders wenst neem dan contact op met het secretariaat. Vanwege de verwachte drukte voor deze viering is het aan te bevelen dat U zich van te voren aanmeldt.

Parochiekern H. Willibrordus St. Willebrord
Zondag 19 december 9.30u: Eucharistieviering. Celebrant: Pastoor Hans v. Geel. Koor: Willibrorduskoor. Lector: Gerrie Verlaar. Intenties: Jos Heeren e.v. Tien Mulders wegens jgt.; Antonius Aarts en Dimphina de Bruijn wegens verj.
Donderdag 23 december 9.00u: Woord- en Communieviering. Voorganger: Pastor Wim v. Reen.
Overleden: Donderdag 9 december is op 86 jarige leeftijd overleden mevrouw Petronella Maria Johanna Wijnings-v. Beers weduwe van Wilhelmus Antonius Wijnings. Op donderdag 16 december om 10.30u is voor haar de uitvaartdienst in onze kerk, waarna zij  zal worden begraven bij haar echtgenoot op de parochiĆ«le begraafplaats.

Parochiekern H. Maria Boodschap Zegge
Gezien de huidige maatregelen is de dienst voorlopig verplaatst van 19.00u naar 15.30u.
Dinsdag 21 december 15.30u: Woord en communieviering. Voorganger Diaken Jan v. Steenoven. Locatie: Kapel. Intentie: Gertruda Willemse w.v. Johannes v.d. Vleut; Catharina Bartels w.v. Gerardus Potters; voor allen die in zieken-, verzorg- en verpleeghuizen verblijven.

Prot. Gem. Zundert van Goghkerkje: Vincent van Goghplein 1, Zundert; www.pk-zundert.nlPredikant: Dhr. Ds. A.P. Vlieger. Zondag 19 december, de vierde Adventszondag, is Ds. A.P. Vlieger onze voorganger. De Adventscollecte is voor Kinderen in de Knel. Dhr. P. Guis is de organist. Voor de kinderen is er de kindernevendienst. Door de verscherpte maatregelen van het Covid-19 virus, vragen wij u vooraf aan te melden voor de kerkdienst bij onze koster tel: 5974327. De Kerstavonddienst op 24 december komt eveneens helaas te vervallen. Alle geplande bijeenkomsten, zie de agenda in het kerkblad, gaan NIET door.

Protestantse Gemeente de Baai: Lukaserf 2, Etten-Leur, 076-5013794. Zondag 19 december: 4e zondag van Advent, 10.00u Voorganger mevr. Ds. A. Gierkink, Giessen. Aanmelden: kerkdienstdebaai@gmail.com. mondkapje bij verplaatsen noodzakelijk. Meer info: www.protestantsettenleur.nl 

Protestantse Gemeente Oudenbosch c.a.: Kerkgebouw Fenkelstraat 24. Tel. 312453, www.pkn-oudenbosch.nlProt. Gem. te Gastel & Kruisland. Kerkgebouw Dorpsstraat 13, Oud Gastel, www.pkn-gastel-kruisland.nlZondag 19 december: 4e Adventszondag, voorganger ds. L. v.d. Eijk, Zwijndrecht om 09.00u in Oud Gastel en 10.30u in Oudenbosch (ook live via website). Nevendienst voor kinderen (4-12 jr.) Pastorije/Kerk activiteit: di 21 dec. Kerstviering seniorensoos/PCOB met 14-16u (onder voorbe-houd) Alle activiteiten met inachtneming van geldende richtlijnen.[n]