Na een paar weken kun je al je eerste partijtje spelen.
Na een paar weken kun je al je eerste partijtje spelen. FOTO RENÉ HOPPENBROUWERS

Maak kennis met tennis bij tennisvereniging De Bocht

RUCPHEN - Tennisvereniging de Bocht wil ook graag niet-leden de gelegenheid bieden om te komen tennissen bij de vereniging. Dit kan nu via de speciale kennismakingsactie 'Maak kennis met Tennis'.


De lessen worden in groepsverband gegeven conform de dan geldende Corona-richtlijnen. Al bijna 20 jaar organiseert TV de Bocht met succes deze actie, bedoeld voor de beginnende tennissers (waarvan de meesten nog steeds lid zijn van de vereniging).
Ook zij hebben in eerste instantie gedacht dat ze niet sportief genoeg waren of ze wilden niet in hun eentje lid worden. De kennismakingsactie helpt je over deze drempel. Ieder nieuw lid komt automatisch in contact met andere nieuwe leden via groepslessen waarin de basisbeginselen van het tennis worden bijgebracht. Na een paar weken kun je al je eerste partijtje spelen. Want tennis leer je spelenderwijs. Bij tennis gaat het dan ook om meer dan prestaties alleen. Het speelplezier en de gezelligheid binnen de club staan voorop.
Verder bepaal je veel zelf, en dat is het leuke van tennis. Jij beslist hoe vaak je speelt en wanneer. Als je zou willen, zou je zelfs zeven dagen per week op de tennisbaan kunnen staan. Ook kun je tennis zo fanatiek maken als je zelf wilt. Je kunt gewoon spelen voor de lol, maar ook voor de eer tijdens competities of toernooien, zodra deze straks weer zijn toegestaan.
Aanmelden voor de kennismakingsactie met start eind januari kan t/m 15 januari 2022.
Ook in juni 2022 starten we met een kennismakingsactie voor alle leeftijden.


Info
Kijk voor meer informatie op de website: www.tvdebocht.nl of stuur een e-mail naar ledenbegeleider@tvdebocht.nl.[n]