Van Aert vervolgt zijn trainersloopbaan voorlopig bij DIOZ.
Van Aert vervolgt zijn trainersloopbaan voorlopig bij DIOZ. FOTO ADDO SPRANGERS

DIOZ en hoofdtrainer John van Aert samen verder

ZEGGE - John van Aert, hoofdtrainer van vv DIOZ, blijft ook komend seizoen aan de club verbonden. Clubbestuur en trainer kwamen een contractverlenging voor de duur van één seizoen overeen.


DOOR ADDO SPRANGERS


Tot tevredenheid van beide partijen. Van Aert, bezig aan zijn derde seizoen bij het in de Klasse 4C uitkomende DIOZ, spreekt van een prettige samenwerking van beide kanten. “Daar komt bij dat we door het coronavirus tot nu toe nog geen volledig seizoen hebben kunnen afronden. Wat mij betreft is de klus bij DIOZ nog niet geklaard.” Zijn ploeg kwam dit seizoen mede door blessureleed moeizaam uit de startblokken, maar inmiddels lijkt het tij te keren. 

In de laatste drie wedstrijden behaalde DIOZ zeven punten. 

De in Achtmaal woonachtige Van Aert kwam drie seizoenen terug over van VV Achtmaal waar hij vijf seizoenen werkzaam was. Hij nam toen bij DIOZ na vier jaar het stokje over van Cornee Willemsen. Als hoofdtrainer was Van Aert eerder actief bij DEVO (vier seizoenen) en bij VV Wernhout (drie seizoenen). Als speler kwam hij uit voor VV Achtmaal en Moerse Boys. [n]