Van Wortel langer door bij RSV in Rucphen

RUCPHEN - Jaimy van Wortel heeft zijn verbintenis als hoofdtrainer van RSV met een jaar verlengd en zal dus ook volgend seizoen de hoofdmacht van de Rucphense voetbalclub onder zijn hoede hebben. 


DOOR ADDO SPRANGERS


RSV meldt via Facebook intern zeer tevreden te zijn over de werkwijze van Van Wortel en diens relatie tot de zeer jonge spelersgroep. Op sportief vlak liggen er volgens de club nog meer dan voldoende kansen en mogelijkheden. Ook Jaimy van Wortel zelf zou meer dan genoeg perspectief zien om langer trainer-coach te blijven op sportpark De Molenberg. 

Van Wortel kwam de voorbije zomer over van VVR als opvolger van Marco Klijs die als hoofdtrainer vier seizoenen werkzaam was bij RSV. Bij VVR was Jaimy van Wortel verantwoordelijk voor de O19-1. Met dat team promoveerde hij een seizoen eerder naar de Hoofdklasse. 

Als speler voetbalde Van Wortel zijn gehele carrière bij VV Hoeven. Vanwege blessureleed moest hij op 28-jarige leeftijd als actieve speler stoppen. 

Bij VV Hoeven was hij vanaf 2005 als trainer werkzaam en doorliep hij alle leeftijdscategorieën voordat hij in 2019 naar VVR vertrok. [n]


'Op sportief vlak liggen er volgens de club nog meer dan voldoende kansen en mogelijkheden '