Velleke Vol en Motto’s in het Grasduinersdurp

ZEGGE - Na het niet door kunnen gaan van de 11e van de 11e viering, kijkt de SKKZ alweer door naar de aanstaande carnaval.


Omdat niets zeker is in deze tijd, is de SKKZ achter de schermen druk met het uitwerken van diverse scenario's omtrent de carnaval. We houden hoop op een normale carnaval, maar maken ook al een doorkijk naar een alternatieve carnaval net als dit jaar. 

Een aantal zaken die al wel vast staan zijn het uitbrengen van het Velleke Vol en de verkiezing voor het nieuwe motto van carnaval 2023.


'Ben jij de bedenker van het winnende motto?'


Velleke Vol

Ook dit carnavalsjaar zullen we wel onze carnavalskrant ’t Velleke Vol uitbrengen. Het wordt alweer de 42e editie van deze leuke carnavalskrant. 

We zoeken voor deze editie nog leuke gastschrijvers. Heb je een leuk verhaal of bijvoorbeeld leuke anekdotes binnen een bouwclub, stuur je verhaal in. 

Ook zijn we altijd nog opzoek naar nieuwe adverteerders voor onze krant. Heb je een eigen onderneming en wil je een advertentie plaatsten in de carnavalskrant, vraag dan naar de mogelijkheden. 

Je kunt voor zowel een inzending als een advertentie contact opnemen met de redactie van het ‘t Velleke Vol via redactieskkz@gmail.com. Help mee, deze editie ook weer tot een leuk boekje te creëren.


Motto 2023

We komen alweer aan het einde van het jaar, dit betekend dat er ook weer nieuwe motto's ingestuurd kunnen worden. Je kunt leuke motto's insturen voor ons jubileum jaar: 55e jarig bestaan van Stichting Kinder Karanaval Zegge.

Maak een leuke creatie en beland misschien in de top 5 leukste motto's. 

Tijdens carnaval 2021/2022 kun je je stem uitbrengen op één van de 5 motto’s via onze website. Op dinsdag 1 maart 2023 zal het winnende motto voor de carnaval 2023 bekend gemaakt worden. 

Ben jij de bedenker van het winnende motto? Dan win je ook nog een leuke prijs! Insturen kan naar: secretariaatskkz@gmail.com of een pb op onze Facebookpagina.[n]