Aangepast activiteit in café Brein Zundert

ZUNDERT - Eerder werd gepubliceerd dat Café Brein Zundert, na maandenlang door corona niet actief geweest te zijn, deze maand haar activiteiten weer zou starten. Zo zou volgende week donderdag een bezoek gebracht worden aan de zwarte schuur op het landgoed De Pannenhoef, maar door omstandigheden kan dat nog niet doorgaan.


Nu is gekozen om de bijeenkomst van Cafe Brein met een week te verdagen en wel naar donderdag 3 juni. Dan wordt er nog geen bezoek gebracht aan De Pannenhoef, maar worden de deelnemers aan Cafe Brein ontvangen op het Landgoed Wallsteijn in Achtmaal. Op dit landgoed staan rond die tijd de in grote hoeveelheden voorkomende rododendrons in volle bloei en alleen dat al maakt een bezoek aan Wallsteijn zeer de moeite waard. Maar er is meer; de bezoekers zullen met een drankje verwelkomt worden en door een deskundige gids zullen interessante wetenswaardigheden over het landgoed en de omgeving verteld worden.


Informatie

Belangstellenden worden om 15.00 uur verwacht bij de portierswoning aan de Achtmaalseweg 158-A, waar ook geparkeerd kan worden. De activiteit duur tot 17.00 uur.

De activiteit is bedoeld voor personen met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) en voor personen die daar als familielid ogf mantelzorger bij betrokken zijn.

NAH staat voor de gevolgen van een hersentumor, een beroerte of ongeval, MS of Parkinson of door een andere oorzaak waardoor hersenletsel is ontstaan.

Voor meer informatie zie; www.cafebreinzundert.nl.[n]