Het is tijd voor een nieuw wielertenue.
Het is tijd voor een nieuw wielertenue. Foto: Christian Rombouts l Wielerdorp Rijsbergen

Wielerdorp Rijsbergen presenteert nieuw wielertenue

RIJSBERGEN - We gaan even terug in de tijd, 4 november 2017, weet u het nog? Op de avond van de boekpresentatie over het boek van Kees Haast, 'Vader ik wor koereur!' werd het door Wielerdorp Rijsbergen ontworpen wielertenue gepresenteerd.


En met succes! In het voorjaar van 2017 werden de eerste tenues, bestaande uit het shirt met korte mouwen en de broek, uitgereikt aan de eerste 50 Wielerdorp ambassadeurs.


Trots

Kort voor de eerste editie van 'De Speer van Rijsbergen' werd het tenue uitgebreid met diverse accessoires. Ondertussen rijden er maar liefst 90 renners rond in het huidige wielertenue. Met volle trots kijken we terug op het succes van ons eerste tenue.

En nu ongeveer 4 jaar later na de lancering en 5 jaar Wielerdorp Rijsbergen begon het opnieuw te kriebelen. Het is tijd voor een nieuw wielertenue.


Pasavond

Wij raden aan om, voordat u besteld, het tenue te passen. Op donderdag 3 juni zal er dan ook een pasavond plaatsvinden, op deze avond kunt u ook gelijk de bestelling plaatsen. Deze avond zal volgens de huidige richtlijnen verlopen.

Wanneer? Donderdag 3 juni 2021 Tijd? 19.00-21.00 uur Waar? Helmut Fietstechniek St. Bavostraat 23, Rijsbergen. Het is ook mogelijk om een bestelformulier in te vullen en deze in te sturen, deze is te downloaden via www.wielerdorprijsbergen.nl. Als u het formulier inlevert, moet deze voorzien zijn van een handtekening. De volledige ontwerpen van de kleding zijn ook te bekijken op onze website. Op naar positiviteit in ons mooie wielerdorp, we hopen iedereen snel weer te kunnen zien. Tot die tijd blijf gezond en let op elkaar.[n]

Afbeelding