Spectaculaire boekenmarkt bij MalawiShop

ZUNDERT - Het was niet voor niets dat Adriaan van Dis ons jongstleden zondag opriep om weer meer te gaan lezen. Want lezen behoort samen met voedsel en kleding toch tot onze eerste levensbehoeften. En je kunt er niet jong genoeg mee beginnen.


Ouders en grootouders die hun kinderen in aanraking brengen met een wereld waarin fantasie een grote rol speelt, waardoor ze kunnen opgroeien in een omgeving van ongeremd perspectief.

Natuurlijk zijn boeken ook van groot belang in het onderwijs, om kennis op ieder gebied te kunnen overdragen en tot slot zijn boeken een perfect middel om even afstand te kunnen nemen van de dagelijkse beslommeringen en je heerlijk te kunnen onderdompelen in een prachtige roman of spannende thriller. Kortom, lezen is een onmisbaar onderdeel van ons leven.


Bron van ontspanning

Gelukkig is dat nog steeds voor velen van toepassing want de MalawiShop krijgt regelmatig prachtige boeken aangeboden die daardoor voor anderen opnieuw een bron van ontspanning kunnen vormen.

Het aanbod is onbegrensd, in het magazijn en de winkel liggen vele boeken voor de kinderen, romans, sportverhalen, wetenschap, spanning en alles wat daar tussen zit. Voor ongelooflijk lage prijzen. Een buitenkansje dus om zo vlak voor de vakantie een mooie collectie boeken aan te schaffen voor op de camping, vakantiehuisje, hotel of aan het zwembad. Voor de kinderen, hun ouders en oma en opa. Maar natuurlijk ook gewoon leuk als kadootje.


Boekenfeest

Daarom wil de MalawiShop iedereen in de gelegenheid stellen zijn of haar slag te slaan.

Kom op vrijdag 25 en zaterdag 26 juni naar de winkel en laat je verrassen door de grote hoeveelheid prachtige boeken. En nogmaals, voor spectaculair lage prijzen.

We gaan er samen een fantastisch boekenfeest van maken.

Breng zelf je draagtas mee, want je hoeft bij ons niet op een of twee exemplaren te kijken.

Feest met ons mee en geniet met volle teugen van wat de MalawiShop in de Veldstraat allemaal te bieden heeft. Want bijvoorbeeld ook cd's en dvd's hebben we in grote aantallen voor u beschikbaar.

U zult er geen spijt van krijgen.[n]