Café Brein bezoekt zorgboerderij op de Raamberg

KLEIN ZUNDERT - Na het succesvolle bezoek van Café Brein enkele weken geleden aan het Landgoed Wallsteijn, bezoekt men de komende vierde donderdag van de maand, op 24 juni dus, de ZO-Zorgboerderij in Klein Zundert.


Het bezoek aan Wallsteijn is zeer succesvol geweest. De bezoekers van Café Brein, en dat waren er deze keer een groot aantal, werden zeer gastvrij ontvangen door de bewoners van het landgoed, de familie Hennekam. Er werd een rondwandeling gemaakt waarbij VVV-gids Ria Antonissen veel wetenswaardigheden wist te vertellen. Ook enkele bezoekers vertelden uit hun eigen ervaringen over de beperking die NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) veelal met zich mee brengt en hoe ze daarmee omgaan. Dat maakte bij de aanwezigen erg veel indruk.


ZO-Zorgboerderij
Op 24 juni bezoekt Café Brein nu ZO-Zorgboerderij aan de Luitertweg 4 in Klein Zundert. Deze zorgboerderij is een initiatief van Nicolette Broer en biedt aan mensen die daar behoefte aan hebben een warme plek voor dagbesteding. Bezoekers kunnen zich er ontspannen, maar kunnen ook bezig zijn in de moestuin of werken aan de vervaardiging van bijvoorbeeld kratjes voor het Zundertse Trappistenbier, het maken en schilderen van bijenkasten of het timmeren van nestkastjes. Nicolette Broer zal de bezoekers van Café Brein vertellen over haar doelstellingen en werkwijze en geeft daarna een rondleiding over de boerderij.

Geïnteresseerden worden om 15.00 uur verwacht aan de Luitertweg 4 in Klein Zundert en worden als gewoonlijk met een drankje verwelkomd. De activiteit duurt tot 17.00 uur. De activiteit staat open voor iedereen die zich betrokken voelt bij NAH. Meer info: www.cafebreinzundert.nl[n]