Beeld van de laatste editie van Corso Zundert.
Beeld van de laatste editie van Corso Zundert. FOTO CHARLES VAN CAMPENHOUT

Corsief 26.1 verlaat

ZUNDERT - Al meer dan vijfentwintig jaar vormt de juni-editie van Corsief de voorbeschouwing op het komende bloemencorso. Waar de Corsief normaal rond medio juni, net voor Aardbeienfeesten door de brievenbus valt, blijft het nu stil. Corsief 26.1 is namelijk verlaat.

Het corso gaat gelukkig door en daar is ook de redactie van het magazine erg blij mee. De late uitspraak over doorgaan van het bloemencorso zorgde er echter voor dat ook de ontwerpen pas laat bekend werden. Hierdoor werd het lastig voor de vrijwilligers van Corsief om toch een voorbeschouwing te schrijven.

Deze komt daarom wat later uit dan de gebruikelijke verschijningsdatum halverwege juni. Nu de ontwerpen langzamerhand toch bekend worden, gaat Corsief hard aan de slag om alle ontwerpen per buurtschap uit te lichten en te beschrijven. Zo vormt editie 26.1 een bomvolle editie vol interessante artikelen, voorbeschouwingen en natuurlijk heel veel corso én wagens. Corsief, editie 26.1, valt naar verwachting halverwege augustus door de brievenbus. Vanzelfsprekend verschijnt er na het corso ook weer een nabeschouwing. Geen zorgen dus, je favoriete corsomagazine komt eraan! [n]