Wekelijkse clubritten van RTC Zundert

ZUNDERT - Of dat Vaderdag de enige oorzaak was van de mindere opkomst afgelopen zondag is niet helemaal duidelijk. Voor zo ver bekend zijn er ook een aantal leden om medische redenen momenteel niet in staat hun wekelijkse clubrit mee te fietsen. Vanaf deze plaats wensen wij hun een spoedig herstel toe.

De A groep heeft de rit naar Nieuw Vossemeer gereden. Deze bestemming werd bereikt via Achtmaal, Horendonk, Nispen, Bergen op Zoom en Halsteren. De terugweg via Steenbergen, buitengebied van Moerstraten en Wouw, Roosendaal, Nispen, Horendonk en Achtmaal. Onderweg kreeg men af te rekenen met tweemaal een lekke band.

De B groep had gekozen voor de traditionele rit Zandvliet. Via Wuustwezel, Heide Kalmthout, het jachtgebied van Vic, Stabroek, Berendrecht, Zandvliet, Ossendrecht en de polder richting Rilland Bath werd de pauzeplaats Woensdrecht bereikt. Na de pauze ging het via Heimolen, Nispen, Horendonk en Achtmaal terug naar huis. Zij hadden met eenmaal een lekke band af te rekenen.

De C groep tenslotte heeft rit in de grensstreek gereden met als pauzeplaats Essen Hoek.

Via Nispen en Schijf zijn ze terug naar huis gefietst.


Programma

Let op voor zondag a.s. is de vertrektijd voor de A groep om 07.30 uur daar men een wat langere rit richting Loon op Zand gaat rijden. De B groep vertrekt om 08.00 uur en de C groep om 08.30 uur. Vertrekplaats alle groepen De Valk in Wernhout.[n]