Beeld van Corso Zundert 2019.
Beeld van Corso Zundert 2019. FOTO CHARLES VAN CAMPENHOUT

Voorverkoop Corso Zundert van start

ZUNDERT - Op de eerste zondag van september is het weer zover: dan vindt zoals gebruikelijk Corso Zundert plaats. Zoals het zich nu laat aanzien, gaat het evenement ook in ‘normale’ vorm door.


DOOR ADDO SPRANGERS


Ook de feestprogrammering rondom het evenement gaat door. Op maandag 6 september zijn de wagens van dichtbij te bewonderen op het tentoonstellingsterrein in Zundert. Wie erbij wil zijn, kan sinds dinsdag in de voorverkoop al online kaarten kopen via www.corsozundert/tickets.

Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt om de Corso Boulevard nog mooier en beter te maken. De Corso Boulevard is in 2019 geïntroduceerd en is de nieuwe locatie met hoofdtribunes, VIP-locatie en dé plaats waar de winnaar - met de bekende zin ‘U mag stoppen’ - bekend wordt gemaakt. Op zaterdag 10 juli start ook de voorverkoop van de tribunekaarten, zowel online als aan de Corso Balie van het Corso Centrum in Zundert. De ‘Vrienden van Corso Zundert’ worden zo snel mogelijk geïnformeerd over hoe zij hun tribunekaarten met voorrang kunnen aanschaffen. [n]