Nieuwbouwproject Achter
’t Packhuis in Achtmaal

ACHTMAAL - Maas-Jacobs uit Zundert en Somnium Real Estate uit Rijsbergen, SoMa Vastgoed, hebben de handen ineengeslagen bij de ontwikkeling van plan Achter ’t Packhuis in Achtmaal. De benodigde bestemmingsplanprocedure is in 2020 en 2021 doorlopen en is ondertussen onherroepelijk.


Het nieuwbouwproject wordt gerealiseerd aan de Van Lanschotstraat en in het verlengde van de Timberwolfstraat. De locatie is uniek te noemen, door de natuurlijke en rustige omgeving met diverse voorzieningen op loop- en fietsafstand.


Nieuwbouwplan
Het nieuwbouwplan bestaat uit diverse woningtypes, omringt door veel groen en water. De architectuur van de woningen kenmerken het landelijke karakter. De woningen worden gebouwd door Maas-Jacobs Bouwbedrijf en zijn ontworpen door Architectenbureau Schoenmakers. De verkoop wordt verzorgd door Van Hassel Makelaars. Het project bestaat uit twee fases, waarvan fase 1 op 26 juni 2021 in verkoop gaat.


Woningaanbod
Door het gevarieerde woningaanbod is er voor ieder wat wils in het nieuwe plan.
Er komen zowel tweekappers, levensloopbestendige woningen, rijwoningen als vrijstaande woningen en (zelf)bouwkavels.
Wie geïnteresseerd is in een van de woningen of bouwkavels kan zich via de projectsite inschrijven om in aanmerking te komen.
Voor vragen kan zowel per mail als telefonisch contact op worden genomen met Van Hassel Makelaars,
via 076-5975900 of
nieuwbouw@vanhasselmakelaars.nl.[n]