Links Fèline Oomen, rechts Linn Segers.
Links Fèline Oomen, rechts Linn Segers. FOTO TESS MUTSTERS

Van Goghruiters Fèline en Linn pakken Ambertrofee

WERNHOUT - In Wernhout vond, in het weekend van 19 en 20 juni, ‘Zundert Hippique’ plaats waarbij zowel in de dressuur op zaterdag als met springen op zondag zeer goede resultaten werden behaald door de Van Goghruiters. 


Bij de dressuur was de eerste plaats voor Tess Hendrickx met Sunny in de klasse AB-L2, voor Tess Hendrickx met Rocky in de klasse AB-L1, voor Ammelie Oomen met Torrie in de klasse AB-B en Amber Verhees won in beide CD-BB rubrieken een eerste plaats met haar pony Make My Z. 

Op zondag met het springen werden de eerste prijzen uitgereikt aan Evelien Heere met Keano van Orchid in de klasse D-ZZ en D-ZZ klassiek, Evelien Heere met King van Orchid’s in de klasse D-M, Fèline Oomen met Denzel in de klasse D-B, Josephine Rodenburg met Hamtaro in de klasse C-B, Lin Segers met Anky in de klasse AB-L en aan Leila van Laerhoven met Cassidy in de klasse D-BB.


Snelste tijd van de dag
Met een fantastisch snelle rit reed Linn Segers haar pony Anky in de klasse L naar de overwinning. Ze wist in maar liefst 61,55 seconden het parcours foutloos rond te rijden en behaalde naast de eerste plaats de snelste tijd van de dag. Hiermee won Linn één van de drie Ambertrofeeën, welke uitgereikt werden ter nagedachtenis aan Amber van Eekelen.


Hoogste dagscore met springen
In de klasse D-B ging de kampioensdeken en de Ambertrofee overtuigend naar Feline Oomen met haar prachtige ruin Denzel. Met een score van maar liefst 85 stijlpunten in de barrage na een foutloze rit binnen de tijd was de titel voor Feline binnen.


Fantastisch weekend

De Van Goghruiters kunnen terug kijken op een fantastisch weekend met geweldige paardensport. Er werd super gereden en het prachtige weer maakte het een waar feestje! Iedereen, heeft genoten! Dank aan sponsors, deelnemers, juryleden en alle vrijwilligers!

Naast alle bovenstaande eerste plaatsen werden er verder nog prachtige resultaten behaald.

Dressuur: 4e Josephine Rodenburg met Peggy in de klasse AB-B.
Springen: 2e Senne Segers met Ive in de klasse AB-B, Valerie Rodenburg met Peggy in de klasse AB-B en een 5e plaats voor Lin Segers met Quiny in de klasse AB-B.[n]