Trappertjes trainen bij Bart.
Trappertjes trainen bij Bart. Foto: Nicole van Hasselt

Geen officiële tijdrit voor Trappistentrappers

WERNHOUT - Na die super leuke ochtend van vorige week, in de blubber op het crossterrein bij Bart Nouws, volgde afgelopen zondag weer een Trappertjes training in de Krochten.


21 jeugdige fietsertjes met de zes jeugdleiders hadden het goed naar hun zin in dit mooi gevarieerd stukje bos. Foto’s van vorige week staan op www.trappistentrappers.nl. Daar vindt u ook een artikeltje over de Limburgrit. De A groep vertrok zondag met 17 man voor een rondje ‘brug bij Nieuw Vossemeer', ruim 106 km. De B groep reed met 26 man een hele mooie ronde (112 km) over de dijken bij Rilland. De C groep reed met 28 deelnemers ook naar Nieuw Vossemeer maar dan zonder die brug en ook geen Oesterdam erbij. Wel een mooi stukje langs het Schelde-Rijnkanaal en langs Steenbergen terug. Onze D groep reed een alleraardigste rit (94 km) naar Dinteloord. De E groep tenslotte reed met 4 deelnemers een rit van 55 km.

Zondag 4 juli staat er een alternatief voor onze jaarlijkse tijdrit op het programma. Dat de inschrijving deze keer wat aarzelend op gang kwam kan te maken hebben met het feit dat niet geheel duidelijk was wat we nu eigenlijk van deze alternatieve tijdrit mogen verwachten. De Tijdritcommissie heeft beloofd dat het erg leuk wordt en dat geloven we graag.[n]