Kerkelijke vieringen in de gemeente Zundert

PAROCHIE CHRISTUS KONING

Voor zeer dringende zaken: 06-20515729.


St. Bavo Rijsbergen

Zondag 11 juli 11.00u: H. Eucharistieviering. Voorganger pastoor H. v. Geel. Intenties: familie Marten-Docx; familie v. Beek jgt.; Kees Hennekam; Aloysius de Koning jgt.; Kees en Bets Vermeeren-Martens.

Kerk schoonmaken groep 5.


H. Cornelius Achtmaal

Op zaterdag 10 juli is er géén viering in Achtmaal vanwege de autorally.

Dinsdag 13 juli 9.00u: H. Eucharistieviering. Voorganger pastoor Hans v. Geel.

Kerk schoonmaken groep 5.

U dient zich nog steeds aan te melden voor de vieringen.


H. Willibrordus Klein Zundert

Zondag 11 juli 9.30u: Eucharistieviering, voorganger pastoor H. v. Geel. Intenties: To Jacobs-v. Aert e.v. Sjaan Jacobs v.w. verj.

Woensdag 14 juli 18.30u: Eucharistieviering, voorganger pastor G. Damen.

Overleden: Op maandag 28 juni is, in de leeftijd van 82 jaar, Elisabeth Sybilla Maria Nieuwenhuizen echtgenote van Nilles Dams overleden. De afscheidsviering en crematie hebben reeds plaatsgevonden.


O.L.V. van Altijddurende Bijstand in Wernhout

Reservering vieringen mevr. C. Backx tel. 076-5973779 of via www.parochieheilige3eenheid.nl onder vieringen parochiekern Wernhout. Intenties opgegeven tot donderdag worden de daaropvolgende week in de Zundertse Bode vermeld.

Zaterdag 10 juli 19.00u: Geen viering i.v.m. de GTC-rally.

Donderdag 15 juli 9.00u: Woord- en communieviering. Voorganger Pastor Damen.


H. Trudo Zundert

Zaterdag 10 juli 17.30u: Woord- en Communieviering, voorganger pastor G. Damen. Intenties: verj. overl. ouders Dictus-Elferink.


Prot. Gem. Zundert van Goghkerkje

Predikant: Dhr. Ds. A.P. Vlieger; www.pk-zundert.nl

Zondag 11 juli is er om 10.00u een kerkdienst, voorganger is dhr. Ds. A.P. Vlieger. De organist is dhr. P. Guis. Voor de kerkdienst kunt u zich vooraf aanmelden bij de koster mevr. B. van der Avoird. U kunt ook luisteren naar de kerkdienst via www-pk-zundert.nl en luisteren via www.kerkomroep.nl. Mochten er vragen zijn dan kunt u altijd contact op nemen met onze predikant, voor info kunt u het kerkblad raadplegen.


H. Drievuldigheid Meersel-Dreef

Op weekdagen: 7.00u Lezingendienst en Meditatie; 7.45u Morgengebed; 12.00u Middaggebed; 17.45u Eucharistieviering met Vespers. Zaterdag 10 juli 17.30u: Eucharistieviering. Zondag 11 juli: 8.30u Eucharistieviering, wij bidden voor André Somers; 9.30u Eucharistieviering; 10.30u Eucharistieviering, wij bidden voor Henri Christianen en Theresia Jespers. Op zondag 18 juli viert P. Luk dat hij op 16 juli, maar dan 60 jaar geleden, priester is gewijd. In die voorbije 60 jaar heeft hij heel wat kunnen verwezenlijken. Op zijn ouder wordende dag kijkt hij er dus graag met ons allen op terug. Graag zouden we zeggen: “Hoeveel meer zielen, hoeveel meer vreugd”, maar jullie weten ook dat we nog steeds in een Coronatijd leven. Als de viering buiten is, dan kan er wel wat, alhoewel, omwille van de afmetingen van de bidruimte in het park, blijft het bij 200 mensen maximum. Wat de receptie betreft zijn de mensen welkom die ingeschreven hebben via het mailadres, nadat ze door P. Luk zijn uitgenodigd, meer mensen kunnen wij helaas niet herbergen of welkom heten. Tijdens de eucharistieviering zal de locatie van de receptie bekend gemaakt worden, ook dit is omwille van de Coronamaatregelen.[n]