Fotopuzzelfietstocht Ons Genoegen gaat van start

ZUNDERT - Kruisboogvereniging Ons Genoegen van Stuivezand organiseert dit jaar voor de 22e keer de alom bekende Fotopuzzel Fietstocht. De tocht kan iedere dag gereden worden van 1 juli tot en met 31 augustus.


Het doet ons goed, dat we deze tocht ook dit jaar weer kunnen organiseren, gegeven de bijzondere omstandigheden door het Coronavirus. 

Deelnemers aan de Foto Puzzel Fietstocht zullen de richtlijnen, zoals deze worden geadviseerd en opgelegd door het RIVM, respecteren en op te volgen. Bij de fietskaart ontvangt u tevens een overzicht met deze richtlijnen.


Vertrek locatie

De fietstocht zal dit jaar starten en aankomen bij Restaurant & Brasserie De Moerse Bossen. 

Een zeer mooie locatie, met veel parkeergelegenheid, een mooie speeltuin en waar ook onze kruisboogvereniging thuis is. 

De Moerse Bossen is iedere dag geopend. 

Openingstijden: door de week vanaf 11.00 uur; zondag vanaf 10.00 uur.


De fietstocht

De fietstocht is ca. 35 kilometer lang en voert langs de mooie bos- en buitengebieden van Zundert, Wernhout en Achtmaal. De tocht is mooi voor jong en oud. 

Ook kinderen vinden het heel leuk om deze tocht te rijden en om de foto's op te zoeken. 

De routebeschrijving en een overzicht met een 30-tal foto’s, van dingen die men op moet zoeken tijdens de fietstocht, zijn verkrijgbaar bij: Restaurant & Brasserie De Moerse Bossen, Rucphenseweg 30, Zundert;  Jac van Loenhout, Burgemeester Kievitslaan 14, Klein Zundert (tel. 06-42002678); Café,- eet en feestgelegenheid De Tijd, Antwerpseweg 24, Rijsbergen; Alfons IJscreaties, Breedschotsestraat 4, Rijsbergen

Tevens ontvangt u bij inschrijving een consumptiebon voor koffie, thee, fris of een pilsje bij Grand Café-Restaurant De Bocht in Wernhout, deze bevindt zich halverwege de fietstocht. 


Informatie

Voor meer informatie en tussentijdse mededelingen wordt verwezen naar onze website.

Wij hopen dat u ook dit jaar weer veel plezier beleeft aan deze mooie fietstocht.

Kruisboogvereniging Ons Genoegen.[n]