Welkomstbord Diakonia
Welkomstbord Diakonia Foto: Diakonia RIjsbergen

Weer live welkom bij NGK Diakonia

RIJSBERGEN - Vanuit Diakonia, NGK Rijsbergen, Breda en omstreken, willen we dankbaar delen dat we weer fysieke kerkdiensten, wel met anderhalve meter afstand, mogen houden.


Toch hebben we de afgelopen tijd niet bepaald stilgezeten. We hebben ons ook als gemeente van Christus actief ingezet vanaf het begin van de coronapandemie. Elke week hadden we online diensten via kerkdienstgemist en stream. Ook hebben we een gezellige online pubquiz georganiseerd en zijn er verschillende bijbelkringen online en buiten doorgegaan. In de openlucht hebben we een gezellige burendag geroganiseerd, genoten van een survivaldag met barbecue en gemeentewandelingen en eindelijke even kunnen zingen bij een openluchtzangdienst met de band.

Nu mogen we gelukkig eindelijk weer zachtjes zingen. De kinderen hebben met een gezellige kinderkampdag het kerkelijk seizoen afgesloten. De band is weer hard aan de slag gegaan met oefenen, zodat ze na de vakantie de zang weer kan begeleiden. De bijbelkringen kunnen weer fysiek bij elkaar komen. Langzaamaan krijgt zo het kerkelijk leven steeds weer iets meer ruimte. We hopen en bidden dat na deze tijd van lockdown en de coronapandemie de versoepelingen mogen doorzetten en na de zomervakantie weer echt enthousiast gemeente van Christus mogen zijn.

Wilt u ook eens onze diensten bezoeken, dan bent u van harte welkom! Ook kunt u via kerkdienstgemist de dienst meeluisteren en via de stream de dienst ook in beeld meemaken. Of bent u gewoon nieuwsgierig welke kringen, kinder -en tienerclubs we draaien en welke activiteiten we nog meer organiseren? Kijk dan voor al deze informatie op onze website: www.ngkrijsbergen.nl.[n]