Zonnebloem Rijsbergen pakt de draad weer op

RIJSBERGEN - Corona heeft behoorlijk wat teweeggebracht. Ook voor de Rijsbergse Zonnebloemgasten.


Bestuur en vrijwilligers organiseren normaal iedere maand een activiteit zoals een koffieochtend, een klein uitstapje, een bingomiddag, een paasbrunch, een muziekmiddag en ga zo maar door. Maar corona gooide roet in het eten. Niks van dit alles. Toch bleef Zonnebloem Rijsbergen contact houden met haar gasten door ze zo nu en dan eens te bellen en iedere maand een presentje te brengen met een praatje aan de deur. Ruim een jaar lang presentjes bezorgen was een flinke aanslag op de kas.

Onze fantastische sponsoren die ons al die jaren geweldig steunden, hebben uiteraard zelf ook een moeilijke tijd gekend. We weten zeker dat we in de toekomst weer op hen kunnen rekenen.


50-jarig bestaan

Zonnebloem Rijsbergen bestaat dit jaar 50 jaar en dit willen en kunnen we uiteraard niet ongemerkt voorbij laten gaan. Uw steun daarbij is meer dan welkom. En dat kan op een simpele manier door uw emballagebon (statiegeld ingeleverde flessen) te doneren aan onze vereniging. Deze kunt u bij Plus Rijsbergen stoppen in de speciale brievenbus naast de lege flessenautomaat (kies voor doneren).

Ook kunt u onze vereniging steunen door het kopen van een of meer Zonnebloemloten. Dit kan online. Als u op de computer https://www.zonnebloem.nl/rijsbergen/ intikt, hebt u de mogelijkheid om loten te kopen. Wij zouden hier heel erg blij mee zijn. Zonnebloem Rijsbergen pakt vanaf nu de draad weer op en gaat haar gasten weer voorzichtig bezoeken en verwennen.[n]