Eindelijk weer ontmoeting stichting Met je hart Zundert

ZUNDERT - Nu de maatregelen versoepelen organiseert stichting Met je hart Zundert weer ontmoetingen met ouderen in de lokale horeca.

Na lange tijd kunnen we eindelijk weer ontmoetingen organiseren voor onze ouderen.

Er wordt met heel veel enthousiasme gereageerd op de uitnodiging om samen te komen.

Ouderen zijn ontzettend blij om weer op uitnodiging van de stichting iets met elkaar te kunnen ondernemen.


Eindelijk

De vrijwiligers van stichting Met je hart Zundert zijn er echt aan toe om weer ontmoetingen te organiseren. Want samen zijn en elkaar ontmoeten, dat is wat we het liefste doen.

Uiteraard zijn we onze ouderen het afgelopen jaar niet vergeten en hebben we op allerlei mogelijke manieren contact met ze gehouden.

Door te bellen of met iets lekkers of een aardigheidje langs te gaan. Wij zijn er ongelooflijk trots op hoe iedereen zich hiervoor heeft ingezet. Maar gelukkig kunnen wij onze stamtafels weer opstarten en ouderen bij elkaar brengen om samen te eten en van elkaars gezelschap te genieten.


Samen naar Wernhout

Woensdag 28 juli van 12.00 tot 14.30 uur gaan 50 ouderen en genodigden genieten van een echte Brabantse koffietafel, met zult, bloedworst, worstenbroodjes en alles wat erbij hoort, in Grand Café De Bocht.

De eerste stamtafel was een groot succes. Ouderen waren enthousiast, ontzettend dankbaar voor de uitnodiging en heel blij om elkaar weer te ontmoeten. De glimlach op ieders gezicht ging er gewoon niet meer vanaf! Ook de vrijwilligers en het personeel genoten zichtbaar van de gezelligheid.


Eenzaamheid

De afgelopen periode is voor heel veel mensen ontzettend eenzaam en angstig geweest. Zo ook voor veel van onze ouderen die zelfstandig wonen en veel alleen zijn. Door corona zijn gevoelens van eenzaamheid verder toegenomen.

Samen met vrijwiligers en met de steun van donateurs en lokale partners, zet stichting Met je hart Zundert zich in om gevoelens van eenzaamheid structureel te verzachten door het organiseren van ontmoetingen.

Kijk op www.metjehart.nl voor meer informatie.[n]