Cafe Brein naar Hoeve Vrede Oord in De Moeren

ZUNDERT - Donderdag 22 juli is het weer de vierde donderdag van de maand en dat betekent dat de initiatiefgroep van Cafe Brein weer een bijeenkomst organiseert. Na twee geslaagde uitstappen naar de bijzondere locaties van het Landgoed Wallsteijn in Achtmaal en de ZO-Zorgboerderij op de Raamberg, wordt op 22 juli de monumentale Hoeve Vrede Oord aan de Moersebaan 8 in Zundert bezocht.

Vrede Oord is momenteel in gebruik bij Sandra Musters en haar partner Eric-Jan, die er een bezinningscentrum hebben gesticht voor mensen die behoefte hebben aan rust, die zichzelf na een moeilijke periode in hun leven willen terugvinden en van hun stress af willen geraken. Het is een plek waar geen druk is en niets moet, maar waar veel mogelijk is. Door de persoonlijke benadering van Sandra en Eric-Jan vinden de bezoekers hun rust en kunnen ze ontsnappen uit hun stressvolle omgeving. 

Ze vinden er ontspanning, tijd voor een praatje, aandacht en gezelligheid. Samen met de cliënten wordt gezocht naar een persoonlijk plan van aanpak, op maat gesneden voor de persoon om wie het gaat. Sandra en Eric-Jan zullen de bezoekers van Café Brein die donderdag een rondleiding geven en vertellen over hun doelstellingen en werkwijze. Meer informatie over Vrede Oord is te vinden op de website www.hoeve-vredeoord.nl.


Vrede Oord is bereikbaar via de Moersenbaan naast het bekende cafe Het Anker. Er kan direct naast de monumentale boerderij geparkeerd worden.

De bijeenkomst staat open voor iedereen die te maken heeft met de gevolgen van NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel). Die gevolgen kunnen veroorzaakt zijn door een hersentumor, een beroerte of ongeval, door MS of Parkinson of door een andere oorzaak waardoor hersenletsel is ontstaan. Niet enkel personen met NAH zijn welkom, maar ook familieleden, mantelzorgers en andere personen die zich bij het thema betrokken voelen.

De activiteit op Vrede Oord begint op 22 juli om 15.00 uur en duurt tot uiterikjk 17.00 uur. Voor meer informatie zie: www.cafebreinzundert.nl.

In augsutus zal er vanwege vakanties geen bijeenkomst van Café Brein worden georganiseerd.[n]