Rit naar Scherpenheuvel op programma bij RTC Zundert

ZUNDERT - We zitten midden in de zomer. Dat betekent niet altijd goed fietsweer maar zondag waren de omstandigheden heel goed. Zomertijd betekent ook vakantietijd en dat was aan de opkomst bij de A- en B groep goed te merken.


De A groep heeft een rit gereden met als bestemming Willemstad. Via Achtmaal, Roosendaal, Zegge, Oud Gastel en Heijningen werd daar de koffiestop bereikt. Na de pauze is men via Klundert, Moerdijk, Zevenbergen, Liesbos en de Zandspui onder Etten Leur naar huis gereden.

De B ploeg is naar Hilvarenbeek gereden. Via Galder, Strijbeek, Chaam, Gilze, Riel en Goirle werd die bestemming bereikt. Terug is men deze keer gereden via Poppel, Alphen, Chaam, Strijbeek en Galder om onder Rijsbergen de gastrenster af te zetten.

De C ploeg tenslotte is met maar liefst 13 man op pad geweest. Via Rijsbergen, Effen, Breda en Prinsenbeek  hebben zij hun koffiestop gehouden bij Den Elzakker. Vandaar weer terug naar huis.


Programma

Voor zondag a.s. staat de traditionele rit naar Scherpenheuvel gepland. Vertrek hiervoor is om 07.30 uur bij de Valk in Wernhout. 

Gezien de lengte van de rit, ca. 160 km, wordt er een volgauto ingezet. Deelname van niet leden is mogelijk doch men dient zich dan te houden aan de instructies van de leden van R.T.C. Zundert.

Voor de niet deelnemers wordt er bij de Valk om 08.00 uur vertrokken door leden van de A en B groep. De C groep vertrekt hier dan om 08.30 uur.

Dan nog aan onze leden een herinnering voor het bijwonen van de Jaarvergadering op vrijdag 23 juli a.s. om 19.30 uur in De Valk in Wernhout.[n]