Redelijke opkomst jaarvergadering RTC Zundert

ZUNDERT - Gezien de ongewone datum voor het houden van de jaarvergadering was afgelopen vrijdag de opkomst toch redelijk te noemen. 


Door de onzekere tijden vanwege de Covid pandemie konden een aantal zaken niet definitief worden afgewerkt zoals b.v. de organisatie van de jaarlijkse Veldtoertocht.


Scherpenheuvel

Op zondag stond dan de jaarlijkse rit naar Scherpenheuvel op het programma. Om half acht werd er vertrokken met 14 deelnemers waaronder 2 dames. De volgwagen werd bestuurd door Johan en Andre. 

De rit is voorspoedig verlopen als het gaat om pech onderweg. Wel werd men in de buurt van Olen getrakteerd op een wel erg stevige bui waarbij enkele deelnemers wel van een heel bijzondere schuilplaats gebruik maakten. Ook bij de laatste tussenstop kreeg men te maken met een plaatselijke bui.


Overige ritten

De C groep vertrok met 11 man voor een rit naar Woensdrecht. Dit plan moest worden gewijzigd daar ter hoogte van Nieuwmoer een man zich niet goed voelde en men besloot om dit lid gezamenlijk terug naar huis te begeleiden. 

Daarna zijn ze via Rucphen waar men de koffie heeft gedronken, Sprundel en Rijsbergen terug naar huis gereden.

Van de overige leden zijn er nog enkele individueel op pad geweest.


Programma

Voor a.s. zondag vertrekken de A- en de B ploeg weer om 08.00 uur en de C groep om 08.30 uur vanaf de Valk in Wernhout.[n]