Activiteiten voor senioren van KBO Zundert beginnen weer

ZUNDERT - We zijn blij dat we weer wat meer activiteiten kunnen melden van onze vereniging KBO Zundert. Na een veel te lange tijd van afzondering en eenzaamheid hopen we nu op betere tijden.


Voor veel ouderen was het afzien, zonder uitzicht op enige verbetering, een erg zware tijd. Maar er is hoop op betere tijden. De eerste stappen van de versoepelingen zijn gezet en ingevoerd. Nu maar hopen en vertrouwen dat het beter blijft gaan, op weg naar onze oude vertrouwde manier van leven.

Mensen willen vrijheid in de manier van leven, van doen en laten, want dit hebben we gemist. We hebben mensen in onze omgeving gemist waar we mee konden praten, bij elkaar komen, kortom wij hebben behoefte aan menselijke contacten.

Nu bijna alle senioren tweemaal zijn gevaccineerd, hebben we nog meer weerstand in ons lichaam en hopen we samen gezond verder te kunnen leven.

Blijven bewegen is belangrijk voor iedereen, daarom is KBO Zundert blij dat we al een aantal wandel- en fietstochten hebben kunnen maken de achterliggende periode.


Wandelen

We gaan wandelen op maandag 16 augustus en op woensdag 1 september.

We vertrekken vanaf de parkeerplaats op het Oranjepiein bij café Neefs om 13.30 uur.

Hebt u vragen of wilt u informatie dan kunt u bellen met Jos Deelen  076-5976103.


Fietsen

Fietsen op maandag 9 en 30 augustus, als de weersomstandigheden het toelaten.

Vertrek om 13.30 uur vanaf de parkeerplaats bij de Boerenbond. Hebt u vragen of wilt u informatie bel dan met Kees van Hassel 0640903112.


Nieuwe leiders

Zoals u ziet hebben we nieuwe leiders voor het wandelen en het fietsen. Hier geven wij u de volgende keer meer informatie over.


'Blijven bewegen is belangrijk voor iedereen'


Jeu de boules en koersbal

Betreffende jeu de boules en of koersbal. In overleg met de Willaert nemen wij voorlopig nog de nodige voorzichtigheid in acht. Wij KBO Zundert komen hier zo spoedig als mogelijk met nadere informatie.


Bingomiddagen

Dit is de activiteit die het meest gemist is door vele deelnemers de afgelopen periode. Daarom is KBO Zundert blij dat wij in overleg met onze gastvrouw Nancy weer bingomiddagen mogen organiseren in het Wapen van Zundert.

Omdat we maar 40 deelnemers per keer mogen toelaten zullen we telkens twee middagen organiseren.

De bingo wordt op 2 en 3 augustus en op 22 en 23 augustus gehouden.

We starten om 13.30 u in het Wapen van Zundert. 

Als u mee wilt doen, dan kunt u zich aanmelden, met uw voorkeursdag, bij onze voorzitter André Huijbrechts 076-8500553


Ook niet niet leden

Aan al onze activiteiten kunt u ook deelnemen als u nog geen lid bent van KBO Zundert. Wij zouden het op prijs stellen om u te ontmoeten.


'Er is hoop op betere tijden'