Veel belangstelling voor Fietstocht Ons Genoegen

ZUNDERT - Er is dit jaar wederom veel belangstelling voor de FotoPuzzel Fietstocht van Ons Genoegen. Deze is gestart op 1 juli en kan nog gereden worden tot en met 31 augustus. Wat opvalt is dat we dit jaar ook veel nieuwe deelnemers mogen verwelkomen, die de tocht voor de eerste keer rijden. 


We denken dat dit mede komt door het Corona virus, waardoor mensen minder op vakantie gaan en hierdoor op zoek gaan naar leuke, lokale activiteiten, zoals de FotoPuzzel Fietstocht van Ons Genoegen.

De tocht is ca. 35 kilometer lang en gaat langs de mooie bos- en buitengebieden van Zundert en Rijsbergen. Tijdens deze fietstocht moet men een 30-tal foto's opzoeken en in de juiste volgorde plaatsen. De tocht is mooi voor jong en oud. Ook kinderen vinden het heel leuk om deze tocht te rijden en om de foto's op te zoeken. 

Men kan de tocht iedere dag rijden en eventueel ook gedurende meerdere dagen rijden. 

Routekaarten en fotolijsten zijn verkrijgbaar bij Restaurant & Brasserie 'De Moerse Bossen' aan de Rucphenseweg te Zundert, bij Jac van Loenhout  Burgemeester Kievitslaan 14 te Klein Zundert (tel. 06-42002678), bij Café,- eet en feestgelegenheid 'De Tijd', te Rijsbergen, bij Alfons Ijscreaties te Rijsbergen en bij Grand-Cafe De Bocht te Wernhout. Het is een mooie tocht met dit jaar met een mooie tussenstop bij Grand Café-Restaurant De Bocht in Wernhout, waar men een consumptie ontvangt. De fietstocht start en eindigt in principe bij De Moerse Bossen aan de Rucphense weg. Voor meer informatie wordt verwezen naar www.fotopuzzelfietstocht.nl

Maak kennis met deze mooie fietstocht en doe nog mee. Mis hem niet.[n]